Da-i unui copil ce poate avea la dispozitie toate jucariile din lume tocmai pe cea pe care si-o doreste cel mai mult, adica jucaria preferata a prietenului sau de joaca. Cea pe care se presupune ca nu o poate avea. Urmareste-i subtil reactia si vezi daca jucaria altuia, de acum a lui, o sa-l faca mai fericit. O sa se uite frumos si cu satisfactie la ea, insa peste cateva momente o sa se bosumfle. In secunda urmatoare, o sa izbucneasca intr-un plans haotic si printre sughituri, mormaituri si suspine o sa auzi si explicatia: nu o mai vrea pentru ca nu stie cum sa se joace cu ea.
Cand era casatorit, era barbatul sacru, la care nu aveai voie si nu puteai ajunge, barbatul la care ravneai in secret sau pe fata, barbatul interzis, barbatul cu camasile calcate impecabil, barbatul puternic si sigur pe el, barbatul capabil sa tina in mainele sale carma unei familii, barbatul care isi facea timp pentru a-si lua fetita de la gradinita si nu se jena sa o imbratiseze cu afectiune, taticul matur si atragator tocmai prin felul sau copilaresc de a fi, barbatul pe care ti l-ai fi dorit sa fie al tau daca nu ar fi fost al celeilalte femei. Barbatul casatorit reprezinta stabilitatea, fericirea promisa, dar refuzata. O fericire cu cat mai refuzata, cu atat mai dorita.

Spune "barbat divortat" si o sa vezi ca nu e ca si cum ai pronunta "femeie divortata". Este o simpla chestiune de nuanta. Femeia divortata este privita intotdeauna cu o urma de benevolenta, iar vina despartirii se arunca de cele mai multe ori in carca barbatului. Barbatul divortat... primul gand care iti trece prin minte cand auzi ca a divortat este: oare cum de a ajuns sa fie singur? Doar un barbat nu reuseste sa stea prea mult timp fara sa aiba alaturi o femeie. Doar se stie ca femeile nu divorteaza cu una cu doua, mai ales cand este vorba de existenta unor copii. Printre altele, el trebuie sa fi fost cauza care a declansat razboiul... Poate putin mai sifonate, dar camasile sale sunt aceleasi. Poate este mai putin increzator in propria persoana si in a celorlalti, insa in fond a ramas acelasi barbat la care visai odata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Fructul interzis arata rumen si ispititor tocmai pentru ca se afla in gradina altei femei. Cand vine vorba de replantarea copacului purtator al tuturor tentatiilor in propria gradina, te invarti, te sucesti, te razgandesti, dar te simti pierduta ca nu stii unde sa-i gasesti loc in curtea ta. Desi multi mi-ar da cu parul in cap ca vorbesc aiurea, specialul specimen de barbat prezinta cel mai mare dezavantaj: acum este LIBER. Da... Liber, dar proaspat divortat. Si mai rau parca... Cu probleme, cu un trecut in spate de care nu o sa se rupa niciodata cu adevarat, cu o femeie in suflet de care poate nu a putut scapa inca, cu pensii alimentare de platit, inevitabil cu prieteni care vor face comparatii nemeritate intre tine si fosta, cu intalniri stangace de a convinge copilul fostei tale rivale sa te iubeasca la fel de mult cum o iubea pe ea, cu ochi inocenti de copil atintiti fix asupra-ti, asteptand tocmai de la tine un raspuns pentru nefericirea lui mami si lui tati, cu necunoscuti care te trag in teapa pentru ca ai furat ceva la care o alta femeie a renuntat de buna voie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri