Nu orice barbat poate minti la fel de bine ca o femeie. Pentru o minciuna iti trebuie talent, neobrazare, trebuie sa fi fost investit cu darul divin al credintei in ceea ce spui. Femeile mint bine mai ales cand mimeaza orgasmul. Ai putea jura ca il au. Mint cand fac pe pudicele avand ani de experienta sexuala in spate. Mint cand se jeneaza de lipsa lor de experienta, invocand trecerea prin niste asternuturi in care nu au mai fost vreodata. O femeie nu va minti ca un barbat.

Ca unul care a fost mintit de putine ori la viata sa, dar de multe ori tocmai de persoana care i-a jurat sa spuna adevarul si numai adevarul, am inteles si eu unde incepe si unde se termina arta mitomaniei la femei. Si nici macar nu ne referim la mitomanie, ci la minciuni nevinovate, la minciunile provenite din vreo cauza pierduta si negasita niciodata iar a adevarului. De fapt, nu o sa auzi niciodata o femeie admitand ca a mintit. Cel mult iti va explica motivele pentru care a facut-o. Femeile se pricep sa machieze adevarul la fel de bine cum isi picteaza si fetele. Stiti ca atunci cand femeile se straduiesc sa fie cel mai sincere, atunci mint cel mai bine, cel mai frumos si cel mai plastic? Si poate ca si cel mai dramatic?

Probabil ca da...

In orice femeie se ascunde o poveste de viata si de moarte. In orice femeie se ascunde o tragedie si o comedie caci astfel femeile nu isi percep sensul existentei lor pe acest pamant. Cel mai rau insa este atunci cand femeia isi descopera pasiunea pentru drama. Atunci incep si aici se nasc minciunile. Dincolo de orice minciuna, se afla un mare adevar, o explicatie mai plauzibila decat toate adevarurile lumii. Si dintre toate, binele tau, adica iubirea ei si binele vostru, pare a fi cea mai veridica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Dupa explicatie, urmeaza partea cu lasarea adevarului deoparte. Te-ai putea lasa pacalit si ai putea chiar crede ca nu a mintit. Femeia nu a expus realitatea altfel, ci doar a folosit cuvintele intr-un alt fel. Femeile se pricep al naibii de bine nu sa minta, ci sa dea o alta fata realitatii. Realitatea este data frumos si cu finete la imbobocit, iar apoi pusa sa dea in floare. In final un barbat este indemnat sa ingenuncheze si sa culeaga petalele de pe jos, adica un barbat ajunge sa ingurgiteze minciunile care i-au fost indrugate. Pentru ca probabil o iubeste...

Mincinoasa poate fi orice femeie de la fetita de 5 ani pana la femeia adulta de 50 de ani. Exista mincinoasele ingenue, inocente, cele care mint fara sa-si dea seama si fara sa realizeze. Sunt femeile copii. Exista femeile mature, care mint constient, pertinent si o recunosc cu rusine. Sunt femeile mincinoase. Exista apoi femeile care fac din minciuna un fel de viata. Sunt femeile mitomane, cele care mint impertinent.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Nu orice barbat poate minti la fel de bine ca o femeie. Pentru o minciuna iti trebuie talent, neobrazare, trebuie sa fi fost investit cu darul divin de a crede cu tarie in ceea ce minti. Femeile mint bine mai ales cand mimeaza orgasmul. Ai putea jura ca il au. Mint cand fac pe pudicele avand ani de experienta sexuala in spate. Mint cand se jeneaza de lipsa lor de experienta, invocand trecerea prin niste asternuturi in care nu au mai fost vreodata.In viata unei femei, intotdeauna va exista o bucata din trecut asupra caruia trebuie sa planeze cate o minciunica. Si mai ales... o femeie nu va minti ca un barbat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri