1 Aprilie 2015 publicat în Familie 223 share-uri

Le stiai? Iata care sunt cele 9 lucruri pe care mama ta nu ti le-a dezvaluit niciodata:

6. Iubeste sa se uite la tine.

Este incredibil de greu pentru ea sa nu se uite la tine. Atunci cand intr-un final ai adormit in acea noapte de nesomn, iar mai tarziu te-ai trezit zambind, acel moment ii va incalzi pentru totdeauna inima.

7. Cand ai plans, lumea ei s-a destramat.

Fiecare din suspinele tale reprezinta pentru ea un junghi in inima. Pentru ea, nimic nu este mai important decat sa te mangaie si sa te vada iar fericit.

8. A te lasa sa pleci o doare.

Stie de la inceput ca iti vei trai propria viata pas cu pas. Cu toate acestea, fiecare pas este dificil pentru ea, indiferent ca este prima ta dragoste sau propriul apartament. Ce pare o eternitate pentru tine zboara pentru ea. De aceea este atat de dificil pentru ea.

9. Ar face-o iar.

In ciuda tuturor durerilor pe care le-a incercat si in ciuda a ceea ce ar putea pierde, dragostea si bucuria de a fi mama ta au fost intotdeauna mai mari si mai importante. De aceea ar lua totul de la capat din nou. Fiindca te iubeste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Sursa: https://www.idealistrevolution.org

Foto homepage: dragoste materna, copil fericit @Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri