De ce ajungem oare in relatii disfunctionale? La inceput, dragostea este cu fluturi in stomac, dragostea te face sa il vezi acoperit de un strat de poleiala stralucitoare... pentru ca, dupa trecerea timpului sa intelegi ca poate, din nou (ooof!) a fost o GRESEALA.

Foto: Shutterstock.com; sine superior, femeie, peisaj

Identificandu-te cu sinele tau superior (cu dragostea din interiorul tau), iar compulsivitatea aceasta de a recrea ranile trecutului prin intermediul persoanelor pe care le atragi in viata ta, se disipa si in multe cazuri dispare cu totul.

Atunci cand te trezesti la sinele tau superior, realizezi brusc ca oamenii alesi gresit din vietile noastre sunt doar invatatori care ne calauzesc catre starea potrivita a mintii, acea stare care nu pune la indoiala valoarea ta. Din nefericire, nimic nu ne ajuta sa crestem mai mult decat o o inima sfaramata.


Sinele tau superior vrea sa te identifici cu el; el vrea ca tu sa stapanesti persoana care esti cu adevarat. Revendica-ti iubirea din tine si astfel iti vei vindeca relatiile din interior catre exterior.

Un articol via: www.mindbodygreen.com

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri