De ce prefera femeile barbatii de 30 de ani?

12:11, 14 Noiembrie 2008 publicat în Familie

Un barbat de 30 de ani nu va parasi la fel de usor ca un barbat de 20. Un barbat de 30 de ani nu va produce suferinta fara sa aiba remuscari. Este trecut si el prin toate acesta. Stie cum este sa fi inselat, a inselat si el, a fost parasit, a parasit, a facut sa sufere, a suferit si el. Experienta acumulata l-a invatat cum sa nu repete greselile din trecut. S-a maturizat cu fiecare relatie trecuta si urmareste sa-si imbunatateasca calitativ relatia prezenta. Barbatul de 30 de ani este dorit, este visat, este imaginat, este asteptat rabdator sau cautat cu aviditate.

La 30 de ani, o femeie nu doar intuieste ceea ce isi doreste, ci stie intr-un mod pertinent ceea ce isi doreste. Si suprinzator sau nu... cauta tot la barbatul de 30 de ani ceea ce isi doreste pe plan sentimental. Nu se lasa cucerita de un zambet fara a se intreba ce taina nebanuita se ascunde dincolo de el. Nu este impresionata pana la lacrimi de manierele acestuia, de florile pe care stie mai bine decat oricare altul cum sa le ofere, de cariera care se indreapta vertiginos si sigur spre un punct culminant. La varsta de 30, un barbat care nu are sau nu ofera toate acestea aproape ca poarta stigmatul anomaliei.

Presupunand ca ea insasi este matura, o femeie de 30 nu mai gaseste prin resursele sale si rabdarea de a-si astepta partenerul sa atinga acelasi nivel al intelepciunii. Si nici nu trebuie... presupunand ca la 30 de ani un barbat este perfect constient de ceea ce este si cum este. Ea nu trebuie sa-l merite pe el, el nu trebuie sa-l merite pe ea. Si slava Domnului, la 30 de ani s-a promulgat legea meritului reciproc: cei doi trebuie sa se merite unul pe celalalt.

Femeile de 40 de ani gasesc ca barbatii de 30 de ani si-au piedut o parte din entuziasmul, energia, puterea cu care traiau si credeau. Au iubit intens si naucitor la 20 ani, insa mai sunt capabili sa o faca si acum, la 30? Au gesturi de tandrete si te bombardeaza cu atentii si mici cadouri, dar oare nu le-au invatat in mod mecanic, prin repetitie? Oare nu au descoperit ca numai astfel poti gadila orgoliul femeilor si nu au ajuns la aceasta descoperire primind reprosuri fix pe aceasta tema?

Citeste si:
27 aprilie - Prima Super Lună a anului: Despre Forța mistuitoare a...
27 aprilie - Prima Super Lună...

Si cu toate acestea... tot un barbat de 30 de ani stie cel mai bine cum sa trezeasca sau sa puna in valoare tineretea sufleteasca intr-o femeie de 40 de ani. Sunt tineri si fermecatori, fara sa fie naivi si superficiali ca la 20 de ani. Fac complimente si nu suna deloc a gratuit sau ieftin atunci cand le rostesc. Sunt trecuti de crizele pubertatii. Nu viseaza doar sex, nu gonesc numai dupa trupuri goale. Admira o femeie nu numai pentru ca este frumoasa, ci si pentru felul sau distinct de a-si pune in valoare frumusetea.

Eu cred cu tarie ca varsta de 30 de ani conteaza in iubire. Tu?...

Citeste si:
Poate plânge și cea mai puternică femeie? Mirela Retegan, invitata...
Poate plânge și cea mai...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri