Toate femeile din lume merita atata iubire!...

„Sotia mea s-a imbolnavit. Era in mod constant nervoasa din cauza problemelor de la serviciu, din viata personala, ratarile ei si problemele cu copiii. La 35 de ani slabise 14 kilograme si cantarea 40. Devenise foarte slaba si plangea in mod constant. Nu era o femeie fericita. Suferea din cazua unor dureri de cap continue, dureri de inima si junghiuri la spate si la coaste.

Nu dormea bine, atipea doar spre dimineata si obosea foarte repde in timpul zilei. Relatia noastra ajunsese in punctul despartirii. Frumusetea ei nu se mai vedea, avea pungi sub ochi, nu se mai ingrijea. Refuza sa filmeze si respingea orice rol care ii era oferit.

Mi-am pierdut speranta si m-am gandit ca vom divorta curand… Dar apoi am decis sa actionez. Pana la uram eram cu cea mai frumoasa femeie de pe pamant. Ea este idolul a jumatate dintre barbatii si femeile de pe Pamant iar mie imi fusese permis sa pot sa adorm langa ea si sa ii imbratisez umerii. Am inceput sa o rasfat cu flori, sarutari si complimente. Am surprins-o si am multumit-o in fiecare moment. I-am daruit multe cadouri si am trait doar pentru ea. In public am vorbit doar despre ea. Am laudat-o in fata prietenilor nostri.

Brad Pitt si Angelina Jolie, sursa foto Northfoto / Shutterstock.com

Foto homepage: Shutterstock.com; Angelina Jolie, Brad Pitt

Nu o sa iti vina sa crezi, dar a inflorit. A devenit mai minunata decat inainte. A luat in greutate, nu mai era nervoasa si m-a iubit chiar mai mult decta inainte. Nici nu aveam idee ca POATE iubi atat. Apoi am avut o revelatie: Femeia este refelctia barbatului ei. Daca o iubesti pana la punctul nebuniei, va deveni iubire.”

Brad Pitt

via https://couplesandco.blogspot.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri