12:01, 27 Ianuarie 2014 publicat în Familie 7 share-uri

O carte mica despre marile evenimente ale vietii

Puterea exemplului este elementul-cheie al cartii de fata: autoarea este nu doar mama si bunica, ci si o scriitoare de succes, care-si impartaseste intelepciunea cu talent si umor.

Fiecare sfat din aceasta colectie personala este pretios pentru orice cititoare, fie ea fiica sau mama, care doreste sa se simta stapana pe propria viata si sa-si gaseasca echilibrul interior.

Pentru a fi fericite si a impaca cerintele vietii de familie cu cele ale unei cariere solicitante, Alexandra Stoddard ne recomanda, printre altele, sa cultivam valori precum autodisciplina, punctualitatea, independenta financiara, fara a uita sa savuram bucuriile marunte, momentele de singuratate si reflectie si ritualurile vietii de zi cu zi..

Citeste si:
Horoscopul lunii Ianuarie 2021 în detalii complete, pentru toate...
Horoscopul lunii Ianuarie...

Sfaturile ne surprind adesea prin originalitate: „Calatoreste cu multe bagaje“, „Nu fi punctuala, e bine sa ajungi mai devreme“, „Durerea este inevitabila, suferinta este o alegere“. Pe rand grave, haioase, indraznete, nu formeaza o reteta facila, ci pun in lumina repere esentiale pe care nici o femeie care vrea sa se simta implinita nu le poate trece cu vederea.

Autor: Alexandra Stoddard

Citeste si:
15 ani de Blue Air marcați prin programul “Blue Benefits”
15 ani de Blue Air marcați...

Carte aparuta la editura Humanitas

Carte disponibila pe elefant.ro

Foto homepage: Mama, fiica via Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri