17 Ianuarie 2014 publicat în Familie 96 share-uri

Mai multe femei isi impartasesc propriile lectii de viata, lucruri pe care ele considera ca ar fi trebuit sa le faca intr-un mariaj /in relatia cu barbatul pe care il iubesc pentru a evita divortul /despartirea.

10. Nu este treaba ta sa il schimbi sau sa il ‘repari’. Suntem cu totii intr-o calatorie. ( de la Wendy).

11. Spune-i TOT TIMPUL cat de puternic/ destept/ barbat este. Barbatii au tendinta de a uita. (de la Caroline)

12. Nu uita niciodata si nici nu lua de bun faptul ca sotul tau te-a ales PE TINE. (de la Wendy)

13. Cauta indrumare (sfaturi) de la femei mai in varsta, intelepte, care au reusit in casniciile lor. Este imposibil sa luam decizii bune cand suntem emotionale. Sfaturile de la prietenii de varsta ta nu sunt la fel de pertinente ca sfaturile venind de la femei care au casnicii de succes. (de la JRL)

14. Intotdeauna sa cauti tot ce este mai bun in el. Insista asupra acestor lucruri, nu asupra a ceea ce nu iti place la el.(de la Wendy)

15. Fa-i sandvisul lui preferat. (de la Caroline)

16. Cel mai bun sfat primit de la o femeie mai in varsta in ajunul casatoriei mele acum 12 ani: Fa multa dragoste. A face dragoste este un balsam. Acopera si vindeca multe din ranile pe care le producem unul altuia intr-o casnicie. Cand simti ca pur si simplu NU ESTI aproape de sotul tau, atunci este timpul sa iti dai hainele jos si SA TE APROPII. Vai, cata dreptate avea Janice :). (de la Rebekah)

17. Noi suntem responsabile pentru propriile reactii, nimeni altcineva. Trebuie sa ne asumam responsabilitatea completa pentru emotiile noastre si pentru cum raspundem. Si el trebuie la fel. (de la Wendy)

18. Ai grija de tine si de felul in care arati. Cu cat te porti mai feminin, cu atat mai mult ii vei aminti lui ca este barbat. (de la Caroline)

19. Iubeste-l in felul in care are nevoie, nu in felul in care presupui tu ca are nevoie. Descopera limbajele diferite ale dragostei pe care le aveti. Fii sensibila si pregatita sa ii arati ca il iubesti in felurile in care intelege el mai bine. (de la Wendy)

Sursa: jamesrusselllingerfelt.wordpress.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri