Stradania si incercarile trebuie sa vina in mod egal din partea amandurora. Ca unul si-a dorit mai mult decat celalalt ca aceasta relatie sa continue, ca unul a cerut aceasta pauza si ca celalalt nu a fost de acord cu ea... iarasi nu ar trebui sa va intereseze. In noua relatie trebuie sa scapati de sechelele celei anterioare. Ganditi-va ca aceasta pauza temporara a fost doar o piatra de incercare a relatiei voastre. Iar daca increderea unuia in celalalt poate fi restabilita atunci puteti ajunge la o iubire mult mai profunda si la o legatura mai stransa ca niciodata.

Intr-un articol anterior discutam despre despartirea temporara ca solutie de a clarifica anumite sentimente si de a da o finalitate definitiva unei relatii ce nu se mai poate defini cu exactitate. O situatie simpla ca buna ziua. Daca simti ca nu poti trai fara persoana respectiva, te inapoiezi de unde ai plecat. Daca reusesti sa supravietuiesti si ajungi la concluzia ca iti este mai bine fara acea persoana, ramai in stadiul la care ai ajuns acum. Daca spui “da” la ceea ce iti doresti si “nu” la ceea ce nu iti doresti totul se va rezolva. Nimic complicat... pana cand el sau ea spun “iarta-ma. Vrei sa ne impacam?” si ea sau el accepta, convinsi amandoi ca de data aceasta vor reusi acolo unde au dat gres. Nu a trecut foarte mult timp de cand cei doi s-au despartit, insa poti sa continui iubirea acolo de unde a ramas?

Oricat ti-ar placea sa te convingi de contrariu, anumite lucruri din trecut dor si in prezent. Oricat de mare ar fi iubirea, nu este deloc usor sa reiei o relatie intre doi oameni care se simt raniti, precauti, usor neincrezatori, nesiguri pe ceea ce daruiesc si cu o oarecare teama fata de ceea ce primesc. Fiecare dintre cei doi are anumite asteptari de la celalalt, s-a ales cu anumite retineri sau poate manifesta teama in fata unei dezamagiri neasteptate. Constati cu stupoare ca nu mai poti sa lasi garda jos atat de des precum ti-ai dori, iar in unele momente starea de tensiune se instaureaza ca la ea acasa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pentru iubirea pe care o simti pentru partenerul tau, incearca sa te concentrezi in primul rand asupra telurilor comune, asupra intereselor impartasite sau a atractiei reciproce. Din momentul in care ati hotarat sa reluati relatia, acordati-va un moment de sinceritate. Nu mai incercati sa scormoniti trecutul, sa cautati greseli, vinovati sau culpe presupuse, ci asumati-va responsabilitatea relatiei prezente. Este o noua relatie, o relatie reinniota, o relatie cu aceiasi protagonisti, dar cu sperante refacute.

Tu si partenerul tau trebuie sa va iertati reciproc unul altuia greselile si sa nu va intrebati care, cum a facut mai mult rau relatiei voastre. Stradania si incercarile trebuie sa vina in mod egal din partea amandurora. Ca unul si-a dorit mai mult decat celalalt ca aceasta relatie sa continue, ca unul a cerut aceasta pauza si ca celalalt nu a fost de acord cu ea... iarasi nu ar trebui sa va intereseze. In noua relatie trebuie sa scapati de sechelele celei anterioare. Ganditi-va ca aceasta pauza temporara a fost doar o piatra de incercare a relatiei voastre. Iar daca increderea unuia in celalalt poate fi restabilita atunci puteti ajunge la o iubire mult mai profunda si la o legatura mai stransa ca niciodata.

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Daca unele din vechile temeri revin la suprafata nu va ganditi ca ati esuat. In momentele de cumpana in care te intrebi daca a meritat sa lupti pentru relatia voastra, gandeste-te la realizarile efectuate postpauza. Din vechile greseli, ai invatat reguli noi. Nu trebuie insa sa te astepti ca voi si relatia voastra sa se schimbe in bine peste noapte pentru ca este imposibil. Fa insa tot ce poti pentru a da un impuls schimbarii!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri