Unele cupluri sustin ca dragostea este cea mai importanta, altele considera ca si banii au rolul lor, fiecare cum crede de cuviinta.Vreau sa dezbat o problema reala de care toate cuplurile ce locuiesc impreuna sau sunt casatorite se lovesc inevitabil. De multe ori acest aspect ce il voi diseca este trecut cu vederea si descoperit cand este cam... tarziu.

In general de la aceste persoane sa nu va asteptati prea des la mici atentii, pentru ei surprizele constau in altceva si, culmea, s-ar putea sa fie mult mai frumoase decat un cadou pur si simplu. Acesti oameni cunosc si alte valori decat restaurantele sau terasele, cluburile si cinematografia. Cu toate acestea insa niciodata o femeie careia ii plac cumparaturile si isi elimina depresiile printr-o seisune de shopping nu se va simti implinita langa un barbat atent cu banii. Nu va reusi sa il inteleaga, si nici el pe ea, oricat de mult s-ar iubi in primele luni de relatie. Ba mai mult, unii cheltuiesc doar din banii partenerului, iar ai lor se strang incet si sigur undeva intr-un cont.

Atentie insa la persoanele foarte generoase, mai ales la ei. Va ofera tot felul de mici atentii, insa acestea nu sunt suficiente uneori, caci sunt momente cand o imbratisare valoreaza mai mult decat orice obiect. Iar ei sunt uimiti de nemultumirea voastra: “De ce te plangi? Iti lipseste ceva?”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Persoanele echilibrate, care reusesc sa puna ceva de-o parte si totusi sa se bucure de placerile vietii, acestea detin in general calitatile necesare intemeierii unei familii, au simtul rapsunderii pentru ziua de maine, pentru viitorul lor si al familiei etc.

Ideea este ca oricat de mult v-ati iubi la intalniri, este necesar sa va cunoasteti comportamentul financiar, caci, pana la urma, chiar este important intr-o relatie. Daca nu ati invatat inca ce inseamna echilibrul intre venituri si cheltiueli, dar ati intalnit persoana care stie si, in plus, va si iubiti, este bine sa luati cateva lectii pregatitoare. Din pacate, orice am face, banii vor fi prezenti mereu in vietile noastre, nu pot fi eliminati, astfel ca existenta unui echilibru in acest sens (dar nu numai) poate exclude transformarea relatiei intr-o despartire sau un bizar menage-a-trois.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil

Un articol de Iulia D.

Sursa: Grace.ro.

Citeste si alte articole pe Grace.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Dragostea este un ideal, casatoria este realitatea

Cum sa-l convingi sa te ceara in casatorie

Ce face ca o nunta sa fie de neuitat


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri