Pro sau contra relatiilor de proba? Sa ne incumetam sau nu sa pornim pe drumul relatiilor inchise si nesigure? Ca orice persoana ce detine dreptul incontestabil de a-si cauta prin metode proprii fericirea, as spune in mod sigur da.

Sa incepi o relatie si sa nu te simti exaltat sau asaltat de frumusete, nebunie, necunoscut, de o mie de sentimente contradictorii si alambicate? Sa dormi in propriul pat si sa ti se para la fel de cald si confortabil ca si mai inainte, sa nu pulseze in tine neastamparul si freamatul, in locul blocurilor cenusii sa nu vezi numai floricele pe campii, sa nu vibrezi de dor si de dorinta? Sa nu simti ca te indragostesti intens si ca o sa iubesti cu desavarsire? Am inceput o relatie gandindu-ma ca la un potential lucru ce merita o sansa si am terminat-o (am fost nevoita sa accept ca s-a terminat) in disperare, incercand sa-mi adun cat mai calm harburile de suflet imprastiate alandala in toate colturile pamantului.

“O sa cream un simulacru al iubirii, o sa-l adaptam la cea adevarata si o sa vezi cat de bine o sa ne fie”, i-am spus inimii mele. Mda... Daca dragostea se invata, se construieste sau se castiga pe parcurs, haide sa o invatam, sa o construim, sa o castigam si noi. Mda... Chinuie-te sa iubesti atunci cand nu poti. Incearca sa te minti atunci cand adevarul e atat de evident ca mai sa-ti sara in ochi, lasandu-te orb pentru totdeauna. Incearca sa te convingi ca el e barbatul potrivit cand pana si ratiunea refuza sa inteleaga. Vezi o luna, incearca doua, mergi in patru luni si continua... pana ajungi la 16. Unde am ajuns?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Doua persoane au ajuns sa-si analizeze la sange trupurile, sa-si disece si sa-si devoreze sufletul, sa se chinuie reciproc, sa-si admire si sa-si urasca pana la paroxism sentimentele, sa devina neincrezatoare, ranite si dezamagite. Eu – incercand sa-i explic lui ca acolo unde dragoste nu e, nimic nu e. Eu- sustinand sus si tare ca oricat as vrea, iubirea noastra nu o sa fie niciodata una autentica. Eu -incercand sa pun capat cat mai repede incertitudinii si confuziei dintre noi. El, persuasiv si rabdator, incercand sa ma convinga de contrariu. El -dorind sa prelungeasca cat mai mult agonia, sa faca dintr-un inceput fara scantei o poveste cu focuri de artificii.

Eu nu l-am iubit, el sustinea ca o sa ma iubeasca. Eu am incercat sa-l iubesc, el sustinea ca ma iubeste. Eu – incercand sa ma conving ca il iubesc, el – din ce in ce mai plin de dubii in privinta lui. Eu – ferm convinsa ca il iubesc in sfarsit cu adevarat, el – sigur ca nu a simtit niciodata pentru mine iubirea adevarata.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri