1 Iulie 2013 publicat în Familie 1 share-uri

O scrisoare trimisa de sotie amantei sotului sau, femeia care face dragoste cu barbatul care i-a jurat fidelitate eterna. 'Mai mult decat ma iubeste, mai mult decat isi iubeste amanta, sotul meu se iubeste pe el insusi.'

Apoi am ajuns acasa si i-am verificat emailurile. Stii, pentru unul care insala, nu este deloc bun in a-si acoperi urmele. Ai spune ca cel putin este mai plin de imaginatie in ceea ce priveste parolele lui. Oricum, asa am dat de adresa ta de email. Am citit reply-ul tau la emailul lui. Asta a fost oarecum perfect, pentru ca am reusit sa citesc ambele parti ale corespondentei. Si multumumesc c ca ai fost atat de explicita. Insemnarile tale mi-au spulberat orice indoieli de care m-as fi putut agata. Mi s-a intorc stomacul pe dos. Insa din nou spun, a sti este mai bine decat a face pe prostul.

Exista o parte uriasa din mine care vrea sa te urmareasca pana in panzele albe, sa ajunga pana la gatul tau si sa-ti scoata plamanii afara. In prezent, fac tot ce imi sta in putina pentru a potoli acest impuls. Pentru ca stiu ca esti o victima, nu o nenorocita. Asa ca vezi? Avem asta in comun.

As vrea sa-ti spun ca ai fost prima. Nu esti. M-a inselat si pe mine inainte sa ne casatorim. Mult. Am stiut si asta atunci. Si a incercat si atunci sa ma convinga ca sunt nebuna, geloasa, nesigura, paranoica. In cele din urma, mi-a spus adevarul. Inainte sa ma ceara in casatorie, a marturisit in mod sincer despre toata lumea. A spus ”simt ca si cum te-am pacalit ca sa te indragostesti de mine si nu vreau sa te pacalesc ca sa te mariti cu mine.” Parea atat de nobil. Bineinteles, aveam indoieli. Ma intrebam daca un leopard poate sa isi schimbe petele. Insa a muncit atat de mult ca sa imi castige increderea. S-a scuzat atat de sincer si cu atata intelegere. A trebuit sa fiu de acord sa ma marit cu el.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Asadar, stiu de ce este capabil. Si acum, stii si tu. Si iata lucrul nebunesc – cred de fapt ca ma iubeste. Si sunt sigura ca te iubeste si pe tine. Doar ca se iubeste pe el insusi mai mult. Adica serios – daca sunt in genul de casnicie in care ne culcam cu alte persoane, nu ar trebui sa stiu si eu despre asta? Si daca nu are nicio intentie sa-si paraseasca sotia – chiar si atunci cand ea ii da optiunea – nu ar trebui sa-ti spuna si tie despre asta? Ne spune fiecareia dintre noi exact ceea ce vrem sa auzim astfel incat noi sa facem in continuare exact ceea ce se asteapta el sa facem. Asta nu este iubire. Este control.

Trebuie sa-l parasesti. Nu pentru ca am eu nevoie ca tu sa faci asta. Crede-ma, o sa supravietuiesc acestui lucru. Trebuie sa-l parasesti fiindca meriti ceva mai bun decat toate astea.

L. - tu sa faci ceea ce consideri ca este bine pentru tine. Doar sa-ti iei decizia cunoscand toate informatiile.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Foto Chinese woman drinking wine with man in background -Shutterstock

Sursa: https://marymargaretmartinez.com/blog1

Nota! Scrisoarea a fost tradusa partial. O puteti citi integral, in forma sa originala ➢➢ AICI


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri