Cercetarile efectuate de The Body Shop au evidentiat valoarea prieteniei intre femei, 59% dintre femeile afectate de violenta domestica au declarat ca ar avea incredere intr-o prietena, in timp ce un procent mult mai mic ar apela la autoritati, politie (21%) sau la un grup de ajutor (14%).
• Ai rabdare. Asculta si nu o judeca pentru ca nu si-a abandonat partenerul. Este dreptul ei sa decida cand si daca doreste acest lucru. Nu fi critica la adresa partenerului ei. O va face sa se rusineze si o va impiedica sa mai aiba incredere in tine.
• Poti pierde legatura cu prietena ta temporar. Acest lucru te va face sa te simti frustrata sau manioasa, asa ca ai rabdare.
• Spune-i ca nu este vina ei. Aminteste-i ca violenta este o optiune si ca partenerul ei este singurul responsabil pentru comportamentul sau. Fiind sincera cu prietena ta, o va face sa realizeze ca relatia ei nu este una sanatoasa.
• Aminteste-i prietenei tale ca violenta domestica este impotriva legii si ca politia trebuie sa investigheze.
• Incurajeaz-o sa caute imediat ajutor de incredere la politie sau la grupurile de ajutor.
• Sa stie ca are un sprijin loial in familia ei si in prieteni o va incuraja sa inceapa o noua viata.
• Si cel mai important lucru, nu o abandona. Poti fi singura ei legatura cu viata.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri