Prietenie dincolo de dragoste? Acolo unde odata a fost dragoste mai ramane loc si pentru prietenie? Nu putini sunt cei care cred ca da, se poate... Usor de zis, insa mult prea greu de facut... Mult mai trist, si la fel de adevarat si dureros este insa si faptul ca, pentru multi dintre noi, dupa o mare si intensa iubire se asterne doar o mare si graitoare tacere.

Doar ca viata nu urmareste intotdeauna traseul indicat pe noi... Eu insami am esuat in incercarea de a ramane prietena cu fostul prieten. Imediat dupa despartire, prea ranita si vanitoasa ca sa accept asa ceva, am exclus de pe lista lucrurilor realizabile si posibile prietenia cu fostul. Mai tarziu, cand am reusit sa depasesc perioada critica, mi-am dorit din tot sufletul sa raman prietena cu “fostul”. De dragul amintirilor, pentru ca in ciuda conflictelor si a lucrurilor neplacute care s-au intamplat intre noi stiu ca este un om minunat, capabil sa fie un mare prieten. Nu s-a putut insa...

Nu am putut ramane prieteni. Nu am ales eu, dar s-a intamplat ca omul pe care l-am iubit mai mult decat viata mea sa nu mai faca parte din ea. In locul unei prietenii adevarate nu ar fi existat decat una formala, iar in locul unui prieten adevarat un prieten la fel de formal... Asa ca am lasat ca intre noi sa nu mai existe... nimic si am lasat ca el, omul care obisnuia sa-mi fie tot, sa devina un necunoscut.

Retail jobs

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri