27 Martie 2013 publicat în Familie 145 share-uri

Miruna, o mamica fericita, a ales sa impartaseasca cu noi minunea vietii sale, aceea de a fi adus pe lume o minune mica si frumoasa.

.... si o experienta care se intampla, poate, o data-n viata

Daca cea mai mare dorinta a mea a fost sa nasc natural, a doua a fost sa alaptez. Imi doream enorm sa mi se intample asta, mai ales ca in jurul meu auzeam doar de mamici care nu avusesera lapte, de copii care nu se saturau doar din laptele matern sau de diverse alte complicatii.

Cum in clinica respectiva exista consultant in alaptare, am ajuns sa o cunosc pe M. D., de la care am invatat reguli de baza despre care nici nu auzisem pana atunci: nu exista sa nu ai lapte, nu oferi alternativa laptele praf pentru ca bebele se va invata sa suga din biberon si nu va mai vrea san, alaptarea exclusiva este esentiala pana la 6 luni etc. Chiar si acum, dupa 6 luni de alaptat exclusiv, o mai sun pe Mihaela sau ii dau mesaj, iar ea ma linisteste si imi da incredere sa merg mai departe.

Au fost 3 zile minunate, in care zi si noapte am simtit langa mine oameni cu adevarat speciali. Am primit sfaturile cele mai bune, pe care si acum le urmez. Ii multumesc doctoritei din Ploiesti pentru binele care mi l-a facut, refuzand sa ma ajute sa nasc natural. Pana la urma, daca nu era ea, nu ajungeam aici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Rezumand, a fost cam asa: intr-o zi, dupa o calatorie frumosa ce a durat aproape 9 luni m-am trezit cu o usa inchisa in fata si fara speranta. In aceeasi zi o alta usa mi s-a deschis si am simtit ca de fapt acolo trebuia sa ma aflu de la inceput.

Intrebata fiind mai apoi daca as mai opta inca o data pentru nasterea naturala, raspunsul meu vine de fiecare data la fel de prompt: DA. Intr-o tara unde cezariana este sport national, iar alaptarea nu este privita deloc cu importanta care se cuvine si prea putin promovata, iata ca am descoperit un loc in care toate lucrurile par sa se aseze natural, iar toate prejudecatile sunt inlaturate, tocmai pentru ca mamicile sa inteleaga care este cu adevarat cea mai buna solutie pentru ele si bebelusii lor.

Nasterea este o experienta pe care nu o repeti de multe ori in viata, poate se intampla chiar o singura data, deci de ce sa nu o faci asa cum se cuvine? Eu am plecat cu cea mai frumoasa experienta a vietii mele de aici, iar pentru mine Brasovul a devenit acum orasul sufletului meu.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Curățenia de Paște în pădurea Lucianca - o inițiativă Sarantis România împreună cu Let’s Do It România

de MIRUNA MIHALACHE


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri