20 Martie 2013 publicat în Familie 469 share-uri

Cititi un text emotionant si simpatic care va va face sa zambiti si sa le zambiti celor dragi!

Va invitam sa cititi astazi un text foarte emotionant si popular pe care l-am descoperit aruncand un ochi in cultura cea vasta a internetului. Autorul textului este anonim.

Conversatia unui nou-nascut cu Dumnezeu

-Un nou-nascut l-a intrebat pe Dumnezeu: “Ei imi spun ca o sa ma trimiti pe pamant maine, insa cum o sa traiesc eu acolo daca sunt atat de mic si de neajutorat?...”


-Dumnezeu a spus: “Ingerul tau o sa te astepte si o sa aiba grija de tine.”

-Copilul a intrebat in continuare: “Dar aici, in Rai, nu trebuie sa fac nimic decat sa cant si sa zambesc pentru a fi fericit…”

-Dumnezeu a spus: “Ingerul tau o sa cante pentru tine si o sa si zambeasca pentru tine. Si o sa simti dragostea ingerului tau si o sa fii foarte fericit.”

-Copilul a intrebat iarasi: “Si cum sa fiu capabil sa inteleg ceea ce oamenii vorbesc cu mine daca nu cunosc limba?”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Jumătate dintre copiii ucraineni refugiați au probleme psiho-emoționale VERSIUNEA VOASTRĂ REMIX-ATĂ. Cum să faceți din sfârșitul verii un nou început interesant, cu dragoste pentru viața de oraș și modă Horoscop de Lună Plină: Top 4 zodii pe care Luna Plină le influențează cel mai puternic în următoarele 14 zile. Vor trece prin mari schimbări!

-Dumnezeu a spus: “Ingerul tau o sa-ti spuna cele mai frumoase si mai dulci cuvinte pe care o sa le auzi vreodata, si, cu multa rabdare si grija, ingerul tau te va invata cum sa vorbesti.”

-“Si ce o sa fac cand o sa vreau sa vorbesc cu tine?”

-Dumnezeu i-a raspuns: “Ingerul tau iti va impreuna mainile si te va invata cum sa te rogi.”

-“Cine ma va proteja?”

-Dumnezeu i-a raspuns iarasi: “Ingerul tau te va apara chiar daca acest lucru inseamna sa-si riste viata.”

-“Dar o sa fiu intotdeauna trist fiindca nu o sa te mai vad....”

-Dumnezeu a spus: “Ingerul tau o sa vorbeasca intotdeauna cu tine despre Mine. Te va invata modalitatea de a te intoarce la mine, chiar daca o sa fiu intotdeauna alaturi de tine.”

-In acel moment era multa pace in Rai, insa se puteau auzi vocile de pe pamant. Copilul a intrebat in graba: “Doamne, daca trebuie sa plec acum, spune-mi, te rog, numele ingerului meu.”

Acestea sunt zodiile cel mai puternic afectate de Luna Nouă în Vărsător de pe 21 ianuarie. Li se vor întâmpla multe lucruri frumoase, pot avea loc schimbări de destin pentru ele! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Mercur este retrograd până pe 18 ianuarie 2023. Nu vă panicați, are și lecții bune pentru noi! Loc pentru mai bine  

-Dumnezeu a spus: “O sa-i spui MAMA.”

Foto homepage si interior: Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri