Ce este de fapt o relatie junk-food? Este acea relatie in care cu cat te avanti mai mult, cu atat mai mult rau iti faci. O relatie care cu cat se consuma mai mult, cu atat provoaca mai multa dependenta, o relatie care dauneaza grav sufletului si psihicului tau.

Mai poarta urmele iubirii o relatie in care ambii parteneri isi provoaca unul altuia, involuntar sau nu, durere si suferinta? Oare chiar se bazeaza pe iubire o relatie in care doi oameni se simt straini si parasiti atunci cand sunt unul fara celalalt si pierduti atunci cand sunt impreuna? Oare se poate numi iubire veritabila o iubire care lasa loc si de ura? Oare o relatie in care se trece cu usurinta de la iubire la ura, de la ura la iubire, de la lacrimi la zambete, de la fericire la tristete si invers se mai poate numi o relatie constructiva? O relatie care oboseste psihic, o relatie care consuma sufletele care o formeaza, o relatie in care implinirea asteptarilor se lasa asteptata se mai poate numi o relatie benefica?

Ce este de fapt o relatie junk-food? Este acea relatie in care cu cat te avanti mai mult, cu atat mai mult rau iti faci. O relatie care cu cat se consuma mai mult, cu atat provoaca mai multa dependenta, o relatie care dauneaza grav sufletului si psihicului tau. O relatie careia stii ca trebuie sa-i pui capat si spre care, cu toate acestea, te intorci de fiecare data, cu un apetit crescand de suferinta... Intr-o relatie junk-food, cea mai mica tentativa de sustragere te face sa te simti pierdut si dezorientat si revenirea la ea, un om norocos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Relatia junk-food este o relatie in care traiesti si existi, spunandu-ti in permanenta ca in viitorul apropriat o sa te implici intr-o iubire frumoasa si sanatoasa, dar in care te arunci cu picioarele inainte, cu o si mai mare pofta, in momentul prezent... Desi stii ca nu este cea mai potrivita pentru tine... O relatie careia de cate ori incerci sa-i pui capat, te simti infinit mai bine.. Doar ca nu o faci... O relatie in care viata in doi nu mai provoaca bucurie, ci nemultumiri si ridicari din umar...

De multe ori, intr-o relatie de cuplu, compatibilitatea este cea care are ultimul cuvant de spus si este prima asupra careia aruncam vina esecului unei relatii. Nici nu ar avea cum altfel, nici nu am avea un alt responsabil de tras la raspundere. Poate doar propriile persoane... Dar cand tu insati faci eforturi vizibile pentru a suplini marele neajuns, cand partenerul tau face tot posibilul ca relatia sa o ia pe un traseu ce lasa loc iubirii si cu toate acestea situatia nu se remediaza, poti atunci sa mai reduci compatibilitatea la un simplu pretext? Neintelegerile, conflictele, senzatia de gol care ia locul celei de implinire, frustrarea care suplineste fericirea, disperarea, toate acestea pot obosi mult, mult prea mult...

Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri