Teoretic, casatoria nu este limitata de varsta. Evident, nu vorbim despre copii. Insa macar biologic casatoria are limitele sale temporale.

De asemenea unele cupluri considera ca pentru a se casatori trebuie sa aiba o stabilitate financiara astfel incat sa isi permita o familie si cresterea unui copil, sa isi permita o casa cu tot confortul, iar” ziua de maine” sa nu reprezinte o amenintare. In multe cazuri stresul financiar distruge cuplurile.

Fara a ofensa, se stie ca unii barbati se maturizeaza mai tarziu decat femeile, unii dintre acestia avand nevoie de mai mult timp si de mai multe relatii pentru a capata o stabilitate emotionala. Poate din aceste motive si din dorinta de a “cunoaste” femeile acestia se casatoresc mai tarziu.

Cred ca realitatea este undeva la mijloc. Momentul potrivit pentru casatorie este acela cand fiecare partener al cuplului simte nevoia de a spune “da”, atunci cand fiecare dintre cei doi indragostiti isi doresc cu adevarat sa ramana impreuna pentru tot restul vietii si isi pot asuma toate responsabilitatile unei familii si cele ale cresterii copiilor (daca isi doresc ori ii pot face).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Sursa: Grace.ro

Citeste si alte articole pe Grace.ro. Noi iti recomandam:

De ce barbatii se insoara cu femei mai tinere?

Pe cine sa NU inviti la nunta


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri