De ce insala barbatii? Pentru ca... De ce o fac femeile? Din cauza ca... Este adevarat ca si unii si altii iubesc si sunt iubiti, si unii si altii sufera cand sunt tradati, si unii si altii gresesc si calca stramt, si unii si altii iarta si sunt iertati, si unii si altii iarta, dar nu pot uita.

De ce insala barbatii? Pentru ca... De ce o fac femeile? Din cauza ca... Este adevarat ca si unii si altii iubesc si sunt iubiti, si unii si altii sufera cand sunt tradati, si unii si altii gresesc si calca stramt, si unii si altii iarta si sunt iertati, si unii si altii iarta, dar nu pot uita. Orice om resimte la un moment dat nevoia de noutate, de spontaneitate, de foc si pasiune, de schimbare, de reinventare de momente speciale, de “un altul” sau de o “alta”, de “altceva”. Si barbatii pot iubi la fel de intens ca si femeile, si ei plang cateodata... Si barbatii simt ca universul intreg se prabuseste atunci cand sunt inselati chiar daca nu recunosc sau chiar daca le este greu sa admita acest lucru. Barbatii iarta mai greu decat femeile, dar uita mai usor. Barbatii se refac mai repede decat femeile de pe urma tradarii.

Un amic barbat povestea ca in momentul in care a aflat ca prietena lui il insala a trait o senzatie similara celei produsa de moartea unei persoane dragi. O senzatie sora cu nebunie, cu neputinta , o senzatie spintecatoare de suflete. Atunci cand o femeie insala o face intr-un mod diferit fata de barbat si din cu totul alte motive decat acesta. In primul rand barbatii insala din motive fiziologice, ar spune femeile. In general femeile insala din orice alt motiv, insa motivatia pur fizica ramane in marea majoritatea a cazurilor o gasesti la sfarsitul listei. “Un barbat nu insala o femeie cu alta femeie pentru ca cea de-a doua ar fi mai frumoasa, mai desteapa sau mai tanara decat prima, ci pentru ca este...ALTA!" spunea Ileana Vulpescu in "Arta conversatiei".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Barbatii insala si pot sa doarma linistiti langa partenera sau sotia lor, fara cea mai mica remuscare. Barbatii sunt naturali, femeile adopta un comportament deghizant si artificial, riscand mai mult decat barbatii sa se dea de gol. Cu cat se straduie mai mult sa nu starneasca suspiciuni, cu atat se expun mai mult unei potentiale demascari. Femeia insala si este cuprinsa de zbucium, se simte mica, se zbate intre vinovatie si gasirea linistii sufletesti. Atunci cand o femeie insala, are loc o transformare.

Ceva din atitudinea ei se schimba, licarirea din privire si anumite gesturi comportamentale vorbesc in locul ei, despre ea. Barbatii pot insela o persoana si pot sustine cu tarie ca o iubesc la fel de profund si intens ca mai inainte, proclamand iubire eterna. Barbatii pot lasa ca relatia lor oficiala sa-si urmeze evolutia eu fireasca ca si pana acum. O femeie insala si nu-si mai poate privi partenerul in ochi, jurandu-i iubire fara sa aiba o mica ezitare.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri