Poti sa iubesti si sa nu-ti doresti sa ai acea persoana langa tine o viata intreaga? Poti sa-ti iubesti enorm de mult partenerul si cu toate acestea sa nu doresti sa te casatoresti cu el niciodata?

Casatoria reprezinta insa un amagitor joc de loterie. Promite armonie si intelegere perfecta, insa nu de multe ori nu le gasim in ea, ci in noi insine; Ea presupune o legatura de durata intre doua fiinte ce exista in mod separat din punct de vedere psihologic, dar laolalta din punct de vedere emotional. In primul rand, angajamentul trebuie sa-l iei fata de tine insati si apoi fata de cel iubit. Poate ca o relatie inseamna a da si a lua, insa casatoria nu ofera neaparat si siguranta iubirii.

Alinierea la legea casatoriei nu coincide intotdeaua cu dezvoltarea iubirii. Femeile, mai mult decat barbatii, simt nevoia de a se darui in totalitate unui barbat si de a da o finalizare acestei daruiri. Pentru unele femei, casatoria nu reprezinta doar o uniune de suprafata, un inel pe deget, responsabilitati in plus, limitare a libertatii sau un act cu semnatura proprie. Reprezinta o promisiune de daruire fizica, sufleteasca si morala. Pentru altele in schimb la fel cum oamenii, sentimentele, emotiile, gandurile se pot schimba, la fel o poate face si casatoria. Esenta casatoriei nu ramane intotdeauna aceeasi. Si apoi cine garanteaza ca o casnicie maraton se suprapune cu o iubire de lunga durata?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri