Certurile, neintelegerile, dorinta de altceva, vorbele care ranesc poate neintentionat, dar o fac cu o intentie cruda, obosesc atat de tare incat se ajunge la concluzia ca pauza constituie cea mai buna solutie pentru ameliorarea relatiei. Unul sau ambii parteneri simt nevoia sa aiba mai mult spatiu si sa stea deoparte unul de altul, in ideea de a-si clarifica statutul viitor al relatiei lor.
Intreruperea temporara a relatiei, moment de respiro

Fie de comun acord, fie cu chiu cu vai, unul ferm convins de necesitatea situatiei, altul nevoit sa accepte, cand lucrurile merg din ce in ce mai rau intr-o relatie multi prefera sa aleaga calea de mijloc. Prea devreme ca sa te poti pronunta pentru o despartire definitiva si prea tarziu ca sa mai traiesti ineditul inceputului, pauza intruchipeaza pentru moment solutia cea mai rezonabila. “Am nevoie de timp sa-mi clarific ceea ce simt cu adevarat. Am incetat sa stiu daca imi este mai bine cu tine sau fara tine. Haide sa lasam timpul sa decida pentru noi”, cam asa suna motto-ul despartirii de moment.

Si intr-adevar timpul decide. Te prefaci insa la inceput ca totul este in regula, chiar daca tu stii ca de fapt nu este. Realizezi apoi ca nimic nu mai merge in viata ta si incerci sa o repari. O relatie care nu se bucura de angajamentul total al ambiilor parteneri, nu este constructiva pentru niciunul dintre cei doi. A ramane prins intr-o astfel de relatie nu poate decat sa provoace nemultumire si nefericire. Ca atare, pauza nu poate aduce dupa sine doua mari posibilitati de finalizare: fie relatia se poate reconstrui pe baze mult mai solide, fie se prabuseste cu si mai multa violenta decat data trecuta.

Inainte de pauza, te simti pierdut si confuz pentru ca nu mai stii ce-ti doresti cu adevarat. In timpul pauzei, parca te simti si mai coplesit, insa usor impacat cu tine.

Dupa pauza nu exista insa decat doi mari posibilitati. Cei doi parteneri fie restabilesc angajamentul initial, fie se implica intr-un mod serios intr-un proces de detasare. Pe masura insa ce timpul trece, percepi lucrurile intr-o noua lumina si le privesti cu obiectivitate. Acum realizezi daca relatia voastra merita sau nu inca o sansa, daca este posibil sa se ajunga iarasi in punctul in care ai lasat-o sau daca lucrurile se pot remedia. Se poate intampla sa te intorci intr-o relatie mai matur, mai precaut si mai hotarat ca niciodata sa lupti pentru lucrurile in care crezi. Sa lupti pentru relatia voastra daca tu consideri ca aceasta merita.

Irina
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri