13 Iulie 2012 publicat în Familie 49 share-uri

Trebuie sa te cunosti foarte bine si sa fii suficient de sincer cu tine pentru a te accepta asa cum esti cu bune si rele si iti trebuie curaj pentru a-ti impartasi experientele traite.

Mi-am dat seama ca pentru a-mi schimba viata trebuie sa renunt la tot ceea ce imi face rau, la tot ceea ce nu e in concordanta cu mine si cu principiile mele, sa las in urma tot ceea ce nu rezoneaza cu inima si cu dorintele mele.

“Niciodata nu stii cat de puternic esti pana cand sa fii puternic ramane singura optiune pe care o mai ai.” Roggie Bush

Zis si facut! Consider ca aceasta este una din deciziile cele mai bune pe care le-am luat. Am avut curajul sa infrunt “gura lumii”, familia, societatea si pe orice binevoitor care imi spunea ca e mai bine sa ma sacrific pentru copil. Este oare intr-adevar un sacrificiu sa traiasca intr-o familie in care parintii se cearta mereu? Cu o mama trista si neimplinita?

In aceste conditii se poate oare copilul dezvolta armonios? Pot eu fi un model de viata pentru el? Cu siguranta nu…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

De atunci au trecut 2 ani jumatate si desi a trebuit sa o iau de la zero, singura si cu un copil mic, viata mea s-a schimbat in mod radical in bine.

Sunt fericita ca am vazut calea, sunt fericita ca mi-am descoperit drumul. Sunt fericita ca am avut curajul sa inchei o calatorie care nu ma ducea nicaieri.

Daca o mama tanara si singura care a fost nevoita sa isi dea demisia si sa se mute in alt oras a reusit sa isi cladeasca in 2 ani de zile o viata frumoasa, tu de ce nu ai reusi?

Te invit alaturi de mine sa parcurgem acest drum, drumul spre succes, spre o viata implinita si fericita.

Vreau sa iti arat ca viata poate fi foarte frumoasa si merita traita chiar daca problemele si grijile te-au facut sa uiti asta.

Nu mai vreau sa vad femei care se complac cu viata pe care o au desi sunt nefericite si neimplinite.

Vreau sa iti spun ca esti minunata si meriti tot ce este mai bun..

Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Vreau sa crezi din nou in iubire chiar daca inima ti-a fost franta de mult prea multe ori ca sa mai speri la iubire.

Nu iti irosi viata! Nu te multumi cu putin. Poti avea totul!

Ne auzim curand,

Theona


Daca vrei sa afli mai multe despre mine si daca vrei sa primesti gratuit cartea “100 de pasi pentru o viata fericita” intra pe
femeiadesucces.ro

Foto homepage: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri