Am mai auzit una: il agata, il cuceresc, dar barbatul apoi trebuie dresat. Ca doar nu o sa faca asa cum il taie capu’ pe el, vorb’aia.
Am mai auzit una: il agata, il cuceresc, dar barbatul apoi trebuie dresat. Ca doar nu o sa faca asa cum il taie capu’ pe el, vorb’aia. Hm! Dar cand l-ai cucerit parca ti-a placut de el asa cum e, de ce sa-l schimbi? Tot timpul m-am intrebat asta. Ca doar a trait vreo douazeci si ceva de ani departe de mine, nu pot sa ii cer sa ridice capacul la wc daca el a locuit numai cu barbati inainte, pot sa i-l las eu ridicat sau sa nu ma deranjeze pur si simplu. Eu am luat tot timpul oamenii asa cum sunt ei, cu defecte si calitati. Doar nu ma apuc eu sa il schimb la batranete. Daca lui ii face placere si de o viata se duce sambata la fotbal e problema lui, imi fac si eu un program in timpul ala, nu stau sa ma enervez de pomana ca ma lasa singura sambata. La inceputul relatiei stiam ca se duce sambata la fotbal. Daca el e obisnuit sa isi lase pantalonii langa pat seara cand se culca, de ce sa ma enervez eu? Ii las acolo sa se faca teancul mare si cand ma intreaba unde ii sunt nadragii, ii spun ca acolo unde I-a lasat. Care e treaba mea cu nadragii lui? Imi mai spunea cineva ca barbatului trebuie sa ii explici de la inceput care e smecheria cu aspiratorul si cine in casa duce gunoiul. Ca asa cum il educi, asa il ai. Ei, da, bravo. Eu de exemplu nu duc niciodata gunoiul. Dar nici nu I-am cerut lui sa il duca. Bine recunosc, il scot in mijlocul casei, mai pe langa computerul lui asa, si normal ca se impiedica de el. Dar asta e rasfat  Nu am incercat sa ii schimb niciodata tabieturile si uite ca de atatia ani inca ne spun oamenii ca suntem ca in primul an. Glumim, radem si nu ne certam in public. Asa l-am luat, asa il pastrez. De ce sa il schimb? Daca nu imi placea asa cum e, trebuia sa il inlocuiesc de la bun inceput. Cine sunt eu si cu ce drept sa incerc sa ii schimb omului tabieturile? O zi de retrait, Laura Pascu
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri