Ce vor insa femeile de la un barbat? Greu de inteles atunci cand femeile sunt de neinteles... Un potential raspuns ni-l dau insa oamenii de stiinta.
De asemenea, cercetatorii au identificat patru categorii de caracteristici pe care femeile le vor de la un barbat: o infatisare atragatoare, o stare financiara buna, sa manifeste dorinta de a avea copii, insusiri care l-ar putea face un potential bun tata, fidelitate si devotament. Desi femeile incearca sa gaseasca u barbat care sa insumeze cel mai bine toate aceste trasaturi, cercetarile ne confirma ca o parte dintre femeile care nu gasesc toate aceste trasaturi la un barbat, au tendinta de a inlocui trasaturile pe care nu le gasesc cu altele. Si, suprinzator sau nu, calitatile pe care femeile le-ar vrea ca partenerul sa le aiba nu se suprapun intotdeauna cu calitatile reale pe care partenerul ales le are. Daca asteptarile pe care femeile le au de la barbati variaza in functie de propriul grad de atractivitate, calitatile pe care barbatii le doresc de la o femeie nu sunt direct proportionale cu aspectul fizic personal.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri