7 Mai 2008 publicat în Familie 2 share-uri

Ai observat ca nicio relatie anterioara nu se compara cu cea din prezent? Si ca felul in care te porti si-ti impartasesti iubirea ta persoanei care iti este alaturi in momentul actual difera de modul in care stiai sa iubesti in trecut?
Stilul Dezinteresatului – Se prea poate ca persoanele care adopta acest comportament fata de partener sa fi avut in copilarie parinti dezinteresati care au ales incorect modalitatea de transmitere a iubirii, nu au facut-o deloc sau si-au manifestat-o insuficient. Ca adulti, aceste persoane pot fi lipsite de o anumita sensibilitate emotionala si la randul lor pot fi acuzate de neglijenta sau de lipsa de interes fata de partener, pot fi usor egoiste, au aspiratii inalte in viata si se simt bine atunci cand partenerul de viata nu cere le prea mult din punct de vedere emotional.

Stilul Perfectionistului
– Atitudinea pe care o adopta Nemultumitul fata de partenerul sau poate avea radacini in comportamentul exagerat de protectiv, critic sau vesnic nemultumit pe care l-au avut parintii in copilarie fata de el. Este foarte posibil ca in copilarie Perfectionistul sa fi simtit teama si neliniste in relatiile pe care le-a dezvoltat cu ceilalti si a incercat sa reduca aceste sentimente multumindu-i si facandu-le pe plac celor din jur. Ca si adult, Perfectionistul ezita sa ceara sau sa accepte ajutorul partenerului sau, ii este teama ca ar putea sa fie respins sau criticat si de aceea poate fi uneori extrem de gelos si de razbunator.

Stilul Sovaielnicului – Nu este exclus ca parintii Sovaielnicului sa fi abordat fata de copilul lor un comportament emotional derutant, uneori sufocandu-l cu prea multe dovezi de afectiuni, iar alteori neglijandu-l total. Ca o consecinta, copilul a invatat sa se concentreze nu asupra propriei disponibilitati afective sau asupra propriilor nevoi, ci asupra nevoilor afective ale parintilor, devenind foarte vigilent atunci cand vine vorba de identificarea sentimentelor celorlalti. Ca si adult, Sovaielnicul poate da dovada de hipersensibilitate. Schimbarile bruste de atitudine ale partenerului sau il dezamagesc si-l fac sa se simta respins, visand de multe ori la o dragoste ireala.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri