2 Februarie 2012 publicat în Familie 174 share-uri

Suferinta unui barbat inselat. Aceasta este destainuirea unui barbat care trece prin drama infidelitatii.

Sufeream ingrozitor si eram aerian. Cu cat relatia lor progresa, fericitul cuplu a dorit sa petreaca mai mult timp impreuna (chiar si in public) astfel incat au apropiat pe furis familiile fiecaruia, astfel incat sa fim cu totii prieteni. Ar fi trebuit sa imi dau seama de la o posta, dar mintea mea era in alta parte. I-am cunoscut pe oamenii astia si brusc, eu, sotia mea si copiii mei, ne petreceam vacantele impreuna.

Aceasta relatie a durat pentru un an, inainte ca eu sa devin suspicios. Nu l-am suspectat niciodata, dar am stiut ca ceva nu este in regula. Am vazut-o cum plangea la cina noastra aniversara de 13 ani. Parea ca plange din cauza unei despartiri. Chiar asa era. Sotia lui tocmai aflase, dar cei trei nu imi spuneau si mie. I-am verificat facturile de telefon si foarte repede mi-am confirmat suspiciunea. Am confruntat-o, si a recunoscut, iar eu am fost daramat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Ne-am dus la consiliere si totusi nu a vrut sa admita ca ceea ce a facut ar fi fost in vre-un fel, rau. De fapt, mi-a spus ca pana sa fie prinsa, acela fusese cel mai bun an al vietii ei, avand o viata de familie fericita si un iubit secret.

"De dragul celor trei copii ai nostri"

Nu in ultimul rand, am incercat sa pun totul in ordine, de dragul celor trei copii ai nostri. Dar eram inca suspicios. Si-a lasat computerul deschis intr-o zi si cand i-am verificat e-mailul, am descoperit ca planuia o intalnire cu un alt barbat insurat (din afara orasului), cineva impreuna cu care avusese o aventura, cu ceva ani in urma.

Ne-am intors la terapie, iar psihologul i-a recomandat sa isi lamureasca toate relatiile. Numarul amantilor ei ajunsese la 7, incluzand si o aventura de o noapte cu profesorul de gimnastica al fetei mele si un prieten de-al meu de liceu. Nu mai are rost sa spun ca acum nu imi pot scoate din minte imaginile acestor barbati din cap, ceea ce mi-a influentat in mod considerabil performantele in timpul sexului. Ne certam foarte mult acum si cand ne certam, spune cele mai ingrozitoare lucruri. Mi-a spus recent ca sunt cel mai prost partener pe care l-a avut vreodata.

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Împreună în arte și simțiri Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri