Electric Castle, unul dintre cele mai cool festivaluri din România, a fost și anul acesta un succes!

Advertorial

Mii de tineri din întreaga țară, dar și din afara României, au petrecut câteva zile de neuitat la Castelul Bánffy din Bonțida.

Dupa 5 zile in care ne-am bucurat de muzica buna si spiritul specific Electric Castle 2018, aflam cu entuziasm ca deja s-au pus in vanzare primele 5.000 de bilete pentru editia de anul viitor. Festivalul de anul acesta a insemnat un spatiu de 300.000 de metri patrati, 9 scene si o atmosfera unica care va ramane mult timp intiparita in inimile celor care au dansat si s-au simtit bine pe toata durata festivalului.

In toate serile festivalului, hot point pentru startul distractiei a fost reprezentat de barul SABER Elyzia, amplasat lângă scena Dance Garden Prietenii nostri au fost intampinati cu cocktail-uri si shot-uri reci de lichior de fructe, in the true SABER Elyzia style!

Lichiorurile SABER Elyzia sunt preparate dupa o reteta romaneasca de traditie care este inca respectata cu sfintenie si care reprezinta un secret pana in zilele noastre. Doar cele mai bune si proaspete fructe romanesti se pot mandri ca innobileaza acest elixir unic, fiind culese manual.

Ne-am bucurat de un festival cu cea mai vibrantă atmosferă și de cele mai tari întâlniri la barul SABER Elyzia! Electric Castle a fost the best si asteptam cu entuziasm EC7!

Pana atunci ne vedem pe pagina noastra de Facebook unde vom impartasi mai multe despre cele mai cool retete de cocktail.

https://www.facebook.com/SABERElyziaRomania


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri