Se redeschid portile FABRICII de HANDMADE Breslo -cel mai important eveniment al comunitatii artizanilor handmade din Romania!

Duminica 7 iunie, incepand cu ora 12, in clubul fabrica (Str. 11 Iunie nr. 50) se redeschid portile FABRICII de HANDMADE Breslo, pentru editia cu numarul 2. 80 de artisti locali vor expune peste 2.000 de produse handmade unicat, in cadrul celui mai important eveniment al comunitatii artizanilor handmade din Romania.

Vizitatorii pot admira si cumpara produse unicat lucrate manual, dar cel mai important aspect, care defineste acest eveniment, este ca pot lua parte la procesul efectiv de creatie.

"Coltul artistului" este un loc special amenajat, unde 8 artisti vor prezenta in fiecare ora diferite tehnici personale de manufacturare a produselor. Cei mai curosi si indrazneti vizitatori vor putea participa si, sub atenta indrumare a artistului, vor fabrica singuri diverse produse.

Ingeniozitatea lor va fi pusa la incercare in "Centrul ECO", o zona special amenajata unde vor fi depozitate materiale reciclabile, care vor fi folosite la fabricarea celor mai diverse produse. Centrul va fi coordonat de un specialist Breslo, iar eco-vizitatorii vor putea admira si fabrica eco-handmade.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 20 Martie 2023: Dublă ALERTĂ Astrologică! Echinocțiul de Primăvară marchează noi începuturi, iar Soarele în Berbec ne aduce energie tămăduitoare, pasiune și curaj Ce înseamnă când te uiți la ora fixă și ce semnificație aduce fiecare ora? 20+ Ghicitori haioase despre toamnă, pentru copii

Cei mai creativi, dornici de exprimare prin culoare, isi pot masura simtul artistic prin participarea la "Maratonul de pictura". Acesta va avea loc toata ziua, pe cele 3 mega panouri de pictura instalate in exterior.

In "Fashion zone", pot admira o intreaga varietate de articole vestimentare handmade unicate, create special de artistii prezenti la eveniment. Vizitatoarele vor primi un tratament special in centrul de infrumusetare amenajat pentru ele.

Toata ziua va fi multa muzica, vor fi proiectii video cu tutoriale Breslo, prajituri si multe concursuri.

Va exista o taxa la intrare, modica, de 10 LEI, dar bineinteles include o bautura de la bar iar vizitatorii norocosi vor primi cate un cadou la intrare.

Mai multe informatii exista pe www.fabricadehandmade.breslo.ro

FABRICA de HANDMADE Breslo - editia 2

Horoscopul Țigănesc: descoperă Oracolul Legendar al simbolurilor binelui dintr-o cultură fascinantă Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Interviu cu Dr. Stomatolog Mina Camelia Vasiliu: „Zâmbetul unui pacient la finalul tratamentului este sursă pură de energie catalizatoare, pozitivă, motivantă”

Succesul de care s-a bucurat prima editie a evenimentului si numarul mare de vizitatori care au trecut portile FABRICII de HANDMADE Breslo au condus la organizarea unei noi editii, cea cu numarul 2.

In incercarea de a promova si prezenta artizanatul romanesc intr-un mod cat mai autentic si atractiv pentru public, am reusit sa implementam, pentru prima data in Romania, un concept nou in randul evenimentelor de acest gen: prezentarea prin proiectii video si implicarea vizitatorilor in procesul efectiv de creatie.

Activitatile pe care le-am propus si atmosfera creata in jurul lor au reusit sa alimenteze si mai mult dorinta oamenilor de afla mai multe despre ce inseamna handmade-ul romanesc.

Pe toata perioada desfasurarii evenimentului, activitatile sunt sustinute de proiectii video cu filmari ale diferitilor artisti din comunitatea Breslo.ro care prezinta diferite tehnici de manufacturare.

Semnificația viselor: Ce înseamnă când (te) visezi mireasă? Horoscopul lunii Martie 2023 pentru fiecare zodie: evenimente astrologice majore ce au puterea să schimbe lumea și să ne zdruncine destinul Scurt Horoscop al Deblocării: la ce trebuie să renunțe fiecare zodie pentru a găsi fericirea

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri