"Fantasmele secrete ale femeilor" anuleaza rigori si tabuuri, fiind considerata un studiu clasic al sexualitatii feminine. Femeile care citeau cartea ramaneau socate sa regaseasca n aceste pagini continutul secret al propriilor fantezii.

"Fantasmele erotice ale femeilor" a starnit la aparitie o furtuna de entuziasm si scandal. Femeile care citeau cartea ramaneau socate sa regaseasca în aceste pagini continutul secret al propriilor fantezii. Plina de scene vizuale extrem de intense, cu un limbaj deschis, ce sfideaza orice limita, "Fantasmele secrete ale femeilor" anuleaza rigori si tabuuri, fiind considerata un studiu clasic al sexualitatii feminine.

Astazi, milioane de femei se regasesc ideologic în bestsellerul semnat de Nancy Friday, o carte de referinta a literaturii feministe - o forta eliberatoare care adauga o noua dimnesiune fanteziilor si vietii sexuale ale femeilor.

"Ca sa poata accepta ideea lui Nancy Friday - feminismul presupune eliberarea sexuala - femeile din Romani trebuie sa-si asume fara resentimente dimensiunea pasiva, receptiva." Vasile Dem. Zamfirescu

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Nancy Friday semneaza si cartea "Fantasmele erotice ale barbatilor".

Autor: Nancy Friday

Carte aparuta la Editura Trei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri