MovieBox va aduce in saptamana asta pagini noi de filme programate pentru o lansare tomnatica, stiri proaspete, un nou top cu tematica de sezon tot felul de bunatati, detaliate in meniul despaturit mai jos...

MovieBox va aduce in saptamana asta pagini noi de filme programate pentru o lansare tomnatica, stiri proaspete, un nou top cu tematica de sezon – tot felul de bunatati, detaliate in meniul despaturit mai jos...

Calendaristic vorbind, vara e pe sfarsite, dar cineva acolo sus tine sa ne arate ca Al Gore stia el ce stia despre incalzirea globala. Asteptam 1 septembrie inainte sa dam nume si sa-nvinuim cu degetul aratator, dar daca nu apar norii-n curand, MovieBox cu siguranta se va instala permanent in sala de cinema. Pentru umbra, caci filmele din septembrie nu tin nici ele sa ne-aduca zapezi, fie si ele virtuale.

Avem detaliat si pozat, deci, “Australia”, noua drama istorica in care arata delicios actorii bastinasi Nicole Kidman si Hugh Jackman, nu-i asa? Am dedicat o pagina si deja faimosului “Tropic Thunder”, filmul fenomen care a maturat “Cavalerul negru” din fruntea box office-ului american. Din categoria satirelor mai face parte si “Disaster Movie”, care insa presupune acelasi IQ cerut si de celelalte comedii-caraghioslacuri marcate de prezenta lui Carmen Electra – vezi “Meet the Spartans”. Apoi mai am in tolba vreo doua SF-uri, unul cu nuante fantastice – “Journey to the Center of the Earth”, cu referire evidenta la cartea lui Jules Verne – si altul al carui subiect nu mai are nevoie de prezentare: “Star Wars: The Clone Wars”. Si un ultim adaos, zaharos ca orice comedie romantica, filmul “Over Her Dead Body”, care s-a strecurat si el pe sectiunea “In curand” a MovieBox-ului, gratie in principal farmecelor feminine ale nevestei disperate Eva Longoria-Parker.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri