Testul Japonez al Vietii

12:07, 10 Iulie 2013 publicat în Entertainment2665 share-uri

Proba desertului este decisiva. Carui animal ii spui 'la revedere' pe parcurs si care este cel pe care il pastrezi cu tine pana la iesirea din desert?

Iti propunem astazi un test fascinant si ultrarapid, care nu iti va fura mai mult de 2 minute din timpul tau si te va uimi prin rezultatele sale. Acest test japonez, supranumit si Testul Desertului, nu este un test stiintific sau unul pur psihologic, ci un test de psihologie relationala al carui scop este acela de divertisment si amuzament. Nu il tratati cu seriozitate si nici ca pe ceva batut in cuie! Autorul testului este anonim...

TESTUL JAPONEZ AL VIETII

Imagineaza-ti ca ai mers zile intregi prin desert. Esti extrem de obosita, caldura este insuportabila, iar resursele tale de apa aproape ca s-au epuizat. In calatoria ta in desert, ai alaturi de tine 5 ANIMALE:

Citeste si:
Testul Arborelui Genealogic: Din ce origini provii?
Testul Arborelui Genealogic:...

- O VACA

- UN CAL

Citeste si:
Testul celor 3 cuvinte: Cum te caracterizează oamenii din jurul tau?
Testul celor 3 cuvinte: Cum...

- UN LEU

- O MAIMUTA

- O OAIE

Foto Vacuta_Shutterstock; Foto Cal_Shutterstock; Foto Leu _Shutterstock; Foto Maimuta_Shutterstock; Foto Oaie_Shutterstock

Din pacate, ti-a ramas doar o cantitate limitata de apa – insuficienta pentru ca tu si toate animalele care te insotesc sa supravietuiti si sa iesiti cu bine din desert. Daca ramai fara apa, veti muri cu totii in desert.

✯ Daca vrei sa mai scapi vreodata din desert, esti nevoita sa iei o decizie radicala: va trebui sa lasi un animal in desert pentru ca restul sa supravietuiasca si sa mearga mai departe.

Pe care dintre cele 5 animale il lasi in urma?

(Poti sa folosesti orice logica doresti, orice motive iti trec prin cap pentru a-l pastra/ a-l parasi, insa nu pierde din vedere cand si la care dintre animale ai renuntat)

✯ Ti-au mai ramas 4 animale. Soarele desertului arde, iar proviziile de apa sunt si mai putine decat ai estimat tu initial. Iti dai seama ca, pentru a iesi din desert, trebuie sa lasi un alt animal in urma.

Pe care il lasi in urma?

✯ Ti-au mai ramas trei animale. Ai ajuns la oaza, insa observi ca oaza a secat. Nici urma de apa si nicio speranta de a mai gasi vreo noua sursa de apa. Nu ai alta varianta decat sa lasi inca un animal in desert.

Pe care il lasi in urma?

✯ Mai ai cu tine doua animale. Dupa un drum istovitor si toropitor, poti intrezari marginea desertului la orizont. Din nefericire, pentru a ajunge la marginea desertului, apa este suficienta doar pentru tine si un singur animal.

Pe care il lasi in urma? Care este cel pe care l-ai luat cu tine pana la iesirea din desert?

Foto homepage: Climate Change_Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri