La inceput de an, ne bucuram sa anuntam continuarea activitatilor cu profil cultural dedicate parintilor si copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani. Acestea constau in cursuri tematice interactive si ateliere practice, care se desfasoara in diverse spatii culturale din Bucuresti.

Comunicat de presa

La inceput de an, ne bucuram sa anuntam continuarea activitatilor cu profil cultural dedicate parintilor si copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani. Acestea constau in cursuri tematice interactive si ateliere practice, care se desfasoara in diverse spatii culturale din Bucuresti. In luna ianuarie 2011 gazda evenimentelor este Muzeul National de Arta Contemporana. Cele doua teme pe care Global Mindscape le propune, “Epoca de aur povestita copiilor” si “Intalnire cu Horia Bernea”, vor fi abordate in expozitiile Golden Flat & Co si Horia Bernea – Real time.

Epoca de aur povestita copiilor” a fost discutata cu succes si in luna decembrie a anului trecut, expozitia Golden Flat & Co reprezentand pentru parinti un context care a stimulat rememorarea unor amintiri din propria copilarie, impartasite noilor generatii. Copiii, la randul lor, au ascultat, au intrebat, au privit plini de curiozitate atat lucrarile artistilor, cat si fragmente din “Miaunel si Balanel” sau “Veronica”, au realizat colaje tematice, intelegand mai bine schimbarile intervenite de-a lungul anilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Leagăn pentru toată copilăria Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

In luna ianuarie, Global Mindscape asteapta alti parinti interesati sa le povesteasca copiilor amintirile lor despre Epoca de aur:

Duminica, 16 ianuarie 2011 – parintii cu copii de 9-12 ani vor fi intampinati de Doina Anghel
Duminica, 23 ianuarie 2011, ora 11.00 – parintii cu copii de 4-5 ani se intalnesc cu Angelica Iacob
Duminica, 30 ianuarie 2011, ora 11.00 – parintii cu copii de 6-8 ani o vor avea drept gazda pe Doina Anghel

"Intalnire cu Horia Bernea"


Horia Bernea este unul dintre cei mai interesanti artisti romani contemporani. Poate ati auzit de el cand ati vizitat Muzeul Taranului Roman, pe care Horia Bernea l-a redefinit dupa anul 1990. Invitam parintii si copiii sa afle mai multe despre creatia si personalitatea lui Horia Bernea, in cadrul expozitiei "Horia Bernea - Real time", deschisa la Muzeul National de Arta Contemporana pana la data de 27 februarie 2011. Curatorul expozitiei, Mihai Oroveanu, a realizat o selectie a celor mai semnificative opere ale artistului, datand din perioada anilor ’60 - ’90. In atelier participantii vor realiza picturi inspirate de universul lui Bernea.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri