A apărut noua carte a Irinei Binder

12:05, 7 Mai 2018 publicat în Cultura1289 share-uri

"Străinul de lângă mine", cel mai nou roman semnat de Irina Binder, poate fi comandat începand de astăzi pe Libris.ro.

Cea mai recentă carte semnată Irina Binder poate fi precomandată de pe Libris.ro. "Străinul de lângă mine" este disponibilă cu autograf și dedicație personalizată exclusiv pe Libris.ro.

Cel mai bine vândut autor român: Irina Binder

Irina Binder este cel mai bine vândut autor român al ultimilor ani, datorită seriei “Fluturi” și volumului “Insomnii”, fiecare dintre ele fiind bestseller.

Citeste si:
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și...
Utilizarea excesivă a...

Cartea “Fluturi 3”, lansată în 2016, a vândut pe Libris.ro peste 10.000 exemplare în primele 24 ore de la deschiderea precomenzilor.

“Mult așteptat de fanii Irinei Binder, romanul “Străinul de lângă mine” va deveni cu siguranță bestseller pe Libris.ro. Cărțile Irinei sunt foarte bine primite de publicul Libris.ro, se plasează permanent în top vânzări, chiar și după mulți ani de la lansare. Cu siguranță noul volum nu va face excepție și va înregistra comenzi record, mai ales că avem și cărți cu autograf și dedicații în exclusivitate și este disponibil în premieră la noi” – Laura Țeposu, Fondator și Director Dezvoltare Libris.ro.

Citeste si:
Sfaturi pentru a evita un stil de viață monoton
Sfaturi pentru a evita un...

Primele informații despre cartea “Străinul de lângă mine”

Noul roman are ca eroine trei prietene, “de vârste diferite, cu povești diferite, demente, dar reale sută la sută”.

Cartea este inspirată și de această dată din realitate și promite povești picante, fără cenzuri.

Cu stilul ei inconfundabil și cu finețea și curajul care au cucerit definitiv milioane de cititori, Irina Binder sparge și de această dată tiparele, obișnuințele și prejudecățile, pentru a lăsa vederii ceea ce suntem cu adevarat și pentru a ne rafina privirea ca să vedem cine ne este realmente Străin și de ce.

"M-am gândit la un moment dat să nu exagerez, dar o voi scrie asa cum simt, fără cenzuri... Sunt sigură că o să vă placă și că veți îndrăgi mult personajele. Povestea este inspirată din realitate. Sper să reușesc să vă transmit emoțiile personajelor, dar și mesajele pe care le oferă povestea." – Irina Binder, despre “Străinul de lângă mine”.

Străinul de lângă mine -disponibilă prin precomandă

Este omul căruia i-ai dăruit timp de mulți ani – poate o viață întreagă – cele mai bune gânduri, visuri, sentimente și realizări ale tale.

Este vecinul sau colegul cu care te intersectezi uneori, cu care poate că te și saluți și care își trăiește bucuriile și tristețile vieții la o ușă sau la un perete distanță de tine.

Este necunoscutul pe care hazardul sau Destinul ți-l aduce în cale într-o bună zi, preț de o conversație ce îți schimbă viața.

Este acel miez al tău adeseori lăsat în tăcere, în uitare, dar care își face auzită vocea deopotrivă stranie și familiară atunci când te privești cu adevărat în oglindă.

Cine ești Tu? Cine este Celălalt?


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri