Incepe anul 2017 cu stil, eleganta si delicii muzicale. Fundatia Calea Victoriei deschide sezonul muzical din 2017 cu cea de-a patra editie a Concertului Extraordinar de Anul Nou, desfasurat in 5 ianuarie, ora 19.00, la Sala Radio.

Comunicat de presa

Asa cum la Viena se sarbatoreste sosirea noului an cu celebrul concert de valsuri, la Bucuresti vom celebra primele zile de ianuarie cu un concert extraordinar cu bijuterii muzicale romantice.

Programul serii include un repertoriu indragit in intreaga lume: suitele “Spargatorul de nuci” de P. I. Ceaikovski si “Seherazada” de N. Rimski-Korsakov. Cele doua capodopere, nelipsite din repertoriul marilor orchestre ale lumii, te vor incanta in aceasta seara de sarbatoare. Concertul va fi sustinut de celebrul dirijor Tiberiu Soare si de Symphactory Orchestra, intr-o formula impresionanta de 72 de muzicieni.

Din stralucitorul salon de bal ce deschide feeria “Spargatorul de nuci” vom pasi in iatacul parfumat al Seherazadei, inteleapta printesa orientala. Acordurile fermecatoare de vioara si violoncel ne vor purta spre lumi indepartate si ne vor inspira sa incepem noul an cu vise, seninatate si speranta. Atmosfera plina de senzualitate si delicatete va fi intregita de ilustratiile Mariei Surducan, artista talentata, cu un portofoliu bogat de creatii originale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

in pauza concertului te poti delecta cu gustari delicioase, cafea aromata si sucuri naturale.

Concertul Extraordinar de Anul Nou - editia 2017 este organizat cu sprijinul: Bondoc& Asociatii, 7 Card, Sloop, Jacobs, The Sisters Flower Studio, Domeniile Samburesti si Aqua Carpatica.

Parteneri media: Radio Romania Muzical, Radio Romania Cultural, eJobs, Metropotam, Hotnews, Psychologies, Revista Cariere, Cinemagia, Bucharest Gentleman, Bucharest City App, Igloo, sapte Seri, Bookblog, Bucurestii Vechi si Noi, Bookhub, Zile si Nopti, Observator Cultural, Calendar Evenimente, Suplimentul de Cultura.

Biletele la concert se pot achizitiona prin reteaua Eventim: magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librariile Carturesti si Humanitas, benzinariile OMV sau online pe www.eventim.ro.

Categorii de bilete:
Categoria I – 120 ron, Categoria II – 100 ron, Categoria III – 85 ron

Fundatia Calea Victoriei este o institutie culturala independenta care concepe din 2007 cursuri si evenimente in domenii culturale si de dezvoltare personala. Misiunea noastra este sa inspiram tinerii si adultii prin arte si stiinte umaniste, abordate intr-o maniera interactiva.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri