28 Aprilie 2016 publicat în Cultura 49 share-uri

Mijloacele contemporane de comunicare in masa au devenit un instrument util si in lumea ortodoxa romana. Practicanti ai ortodoxiei cat si non-practicanti rezoneaza cu mesajele unor preoti romani care au ales sa transmita perspectivele lor despre smerenie si credinta in Dumnezeu, prin intermediul Facebook.

Parintele Vasile Antonie

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/tamas.antonio?fref=ts

Parintele Vasile Antonie este un parinte care rezoneaza mai tare in randul celor tineri, cu siguranta datorita varstei sale.

Parintele a devenit cunoscut si datorita unui interviu din Vice Romania, unde povestea despre adolescenta sa, perioada cand era pasionat de muzica rock, fata de care are inca o simpatie, intelegand sensibilitatea unor versuri ca „Gazing through the window at the world outside / Wondering will mother earth survive (Privind pe fereastra la lumea de afara/ Intrebandu-ma daca mama pamant va supravietui) – Ozzy Osborne.
 

Iti recomandam aceasta postare - O poezie de parintele Vasile Antonie:

Nota din partea redactorului: Traim intr-o societate din care lipsesc personalitati si formatori de opinie, oameni prin care noi toti ceilalti sa gasim inspiratie si calauzire. Iata de ce, existenta acestor oameni in spatiul retelelor de socializare este esentiala. Totusi, la fel de esential este sa ne pastram si simtul critic si sa adaugam sistemului nostru de valori, ceea ce ne implineste, ne vindeca si ne face sa rezonam profund! (I.S.)
 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri