Marti, 22 septembrie 2015, de la ora 19:00, va debuta seria celor 8 spectacole – conferinta Round Table Bucuresti, moderate de Valentina Sandu – Dediu. Evenimentele se vor desfasura in Studioul de Opera si Multimedia al Universitatii Nationale de Muzica (Str. Stirbei Voda nr. 33) si vor putea fi urmarite in transmisiune directa pe EnjoyTv.ro.

Invitatul primei editii Round Table va fi Razvan Mazilu, actor - dansator si coregraf roman, remarcat in numeroase spectacole pe scene internationale. „Un aristocrat al dansului”, dupa cum l-a numit presa de specialitate, Razvan Mazilu este primul dansator roman protagonist intr-un one-man-show (Jocul de-a Shakespeare, 1997, Teatrul National din Bucuresti) si, totodata, primul realizator al unui spectacol de teatru – dans in România, o reusita majora pentru un student (Dama cu camelii, 1995, Teatrul National din Bucuresti).

De-a lungul timpului, Razvan Mazilu a sustinut spectacole in turnee de succes in tari precum: Franta, Italia, Israel, Elvetia, Japonia, Rusia, Grecia, Egipt, Slovacia, Ungaria, Danemarca, Germania, Belgia, Cehia, Spania, China.

  • „Portretul lui Dorian Gray (premiera in 2004) este imagine, viziune, culoare si parfumuri. O incursiune hedonista si adanca in sufletul uman. Un adevarat regal pentru iubitorii de arta”. (Daily News, 2004)

La evenimentul de marti, publicul spectator va avea prilejul de a-l asculta pe Razvan Mazilu povestind despre parcursul sau in Bucurestiul artistic, alaturi de invitati surpriza. La final, o harta a locurilor importante din capitala va fi prezentata in semn simbolic, prin coordonatele pe care artistul le-a lasat deja in sprijinul evolutiei artelor spectacolului in Romania.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

„Imi place sa cred ca tot traseul meu de pana acum e o implinire. Spun traseu si nu cariera, nu imi place cuvantul, eu nu fac dans pentru a avea o cariera, il fac pentru placerea mea si a celorlalti”.

„Nu disociez omul Razvan Mazilu de artist. Si asta nu e valabil doar in cazul meu, imi permit sa generalizez: in cazul unui artist adevarat, planurile se intrepatrund, nu veti sti cu certitudine cât la suta e firesc pe scena si cât e ‘teatru’ in viata cotidiana. E un frumos paradox.”

Seara de marti se va incheia cu o sesiune de autografe, prin prezentarea albumului Razvan Mazilu – Oglinzi/ Mirrors aparut la Editura Vellant.

Round Table Bucuresti este un proiect al Uniunii de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din România, proiect cultural finantat in cadrul programului cultural „ESTI BUCURESTI” oferit de ArCuB.

La eveniment intrarea va fi libera, in baza invitatiei ce poate fi solicitata la adresa round.table.bucuresti@gmail.com, in limita locurilor disponibile.

Fiecare spectacol - conferinta va dura 90 de minute si va fi transmis in direct pe www.EnjoyTv.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri