22 Aprilie 2014 publicat în Cultura 3 share-uri

Cum sa ne trezim, cum sa facem sa nu mai fim manipulati, cum sa ne dezvoltam intuitia, cum sa ne alegem destinul, iata numai cateva din subiectele prezentate in cartile acestei serii.

Transurfingul realitatii – serie de mare succes (in Rusia s-a vandut in peste un milion de exemplare), a fost tradusa deja in 20 de limbi. In aceste carti autorul ne ajuta sa privim si sa intelegem lumea, pe noi insine, gandurile noastre si toate interconexiunile create, dintr-o noua perspectiva.

Cum sa ne trezim, cum sa facem sa nu mai fim manipulati, cum sa ne dezvoltam intuitia, cum sa ne alegem destinul, iata numai cateva din subiectele prezentate in cartile acestei serii, carti ce au schimbat destine. Speram sa va fie de folos. Dar mai bine il lasam pe autor sa va prezinte prima carte a seriei.

„In aceasta carte se discuta despre lucruri stranii si neobisnuite. Sunt atat de socante, incat nu le puteti crede. Nici nu e nevoie sa le credeti. Aici sunt prezentate metode cu ajutorul carora puteti sa verificati totul dumneavoastra insiva si veti vedea cum conceptia avuta odinioara se naruie. Transurfingul este o tehnica viguroasa, capabila sa va dea putere pentru a realiza imposibilul din punctul de vedere al uzantei existente si anume, sa va croiti soarta asa cum doriti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv


Transurfingul nu este o metoda noua de autoperfectionare, ci este un nou mod de a gandi si a actiona pentru a obtine ceea ce dorim. Nu sa obtinem prin stradanii, ci sa primim. Nu sa ne schimbam, ci sa ne intoarcem catre noi insine.


...Cu totii facem in viata multe greseli, iar apoi ne gandim ce bine ar fi daca am putea sa intoarcem trecutul si sa corectam totul. Eu nu va promit „un bilet dus-intors in copilarie”, dar greselile le putem corecta, ceea ce va fi similar cu intoarcerea in trecut. Altfel spus: „inainte, in trecut”. Sensul acestor cuvinte va va li clar spre sfarsitul cartii. N-ati auzit niciodata si n-ati citit nicaieri ce vreau eu sa va spun. De aceea pregatiti-va pentru ceva inedit, pe cat de uimitor, pe atat de placut!”

Autor carte: Vadim Zeland

Carte aparuta la Dharana si disponibila pe elefant.ro

Foto homepage: destin, Shutterstock

Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Asprele legi ale Educației. Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la ore şi să fumeze la şcoală Principiile de bază ale mașinii CNC

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri