Dinastia Iisus. Istoria secreta a lui Iisus, a familiei sale regale si a nasterii crestinismului

12:12, 27 Decembrie 2013 publicat în Cultura4 share-uri

Adevarul este mai bizar decat fictiunea - si mult mai intrigant. In Dinastia Iisus vom descoperi ca Iisus era primul nascut al unei familii regale - un descendent al Regelui David din vechiul Israel.

Dinastia Iisus este o noua investigatie istorica despre Isus, familia lui regala si nasterea crestinismului. Cartea prezinta povestea lui Isus intr-o lumina complet noua. Este istorie, nu fictiune. Dar difera considerabil de portretul standard al lui Isus prezentat de dogma teologica.

Dinastia Iisus propune o versiune originala a crestinismului, pierduta si uitata de mult, dar una care poate fi verificata pana la fondatorul ei, Iisus insusi. Impactul si implicatiile acestei carti au bataie lunga si sunt potential revolutionare. Intr-un fel o putem numi „cea mai mare istorie, niciodata spusa“.

Citeste si:
Cei 3 Magi ai cerului de pe 21:12 – O conjuncție Jupiter-Saturn...
Cei 3 Magi ai cerului de pe...

Pe multi ii va incanta si incita, pe altii ii va supara si revolta, dar indiferent de crezul personal, ii va provoca pe toti cititorii sa cantareasca dovezile si sa analizeze noile posibilitati.

Dinastia Iisus nu are nici o legatura cu recent popularizatele idei despre faptul ca Isus a fost casatorit si a avut copii cu Maria Magdalena. In mare parte fictiune, ideea aceasta se bazeaza mai mult pe speculatii, si mai putin pe dovezi. Dar, dupa cum se intampla de obicei, adevarul este mai bizar decat fictiunea - si mult mai intrigant. In Dinastia Iisus vom descoperi ca Iisus era primul nascut al unei familii regale - un descendent al Regelui David din vechiul Israel.

Citeste si:
Sâmbăta morților sau Moșii de toamnă - Semnificația pomenirii celor...
Sâmbăta morților sau Moșii de...


Autor carte: James D. Tabor

Carte aparuta la editura RAO si disponibila pe elefant.ro

Foto homepage: Iisus via Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri