Ai nevoie de un sfat specializat la intrebarile care te framanta? Psiholog Luminita Badita are raspunsul la problemele tale.
Buna, Ma numesc Mari, si am o problema care mi se pare destul de stanjenitoare. Sunt casatorita de cativa ani si de ceva vreme am inceput sa am probleme cu sotul din cauza lipsei dorintei sexuale din partea mea. Imi iubesc sotul, dar nu simt nevoia unei relatii intime. Recent am citit un articol in care scria ca multe persoane se confrunta cu asa ceva si ca disfunctia s-ar numi dorinta sexuala hipoactiva. As avea nevoie de sfatul dumneavoastra, de ajutorul dumneavoastra. Va multumesc mult. RASPUNS PENTRU MARI: Uneori problema e la tine uneori la el! «Tangoul» este totusi in doi! Asa ca ar fi ok sa va asezati la un mic chat si sa-i spui cum sta sexualitatea ta deschis. Este partenerul tau si « enigmele » sexuale nu fac bine la parteneriat! Poate ar trebui sa-i impartasesti ce-ti place, ce fantezii ai si chiar si ce nu-ti place. Ar fi posibil si faptul ca nu a reusit sa te «lectureze corect/adecvat. Ajuta-l la asta ! Nu cauta cum se cheama ce ai tu! De ce crezi ca ai ceva (o boala/disfunctie)? In cele mai multe cazuri e o problema de comunicare la acest nivel provenita din educatia de acasa, din informatii erotice nepuse la punct. Nu are ce sa te stanjeneasca intr-o discutie cu partenerul tau! Totusi ar fi bine sa te evaluezi putin ca persoana care a devenit sexuala. Adica - copilarie, adolescenta, prima experienta sexuala… Si pe acolo pot fi « monstruleti»! Pentru « tangoul » vostru distrati-va cu ceva informatii despre sex si experimentati! Ghideaza-ti sotul pentru a primi placere, dar cand simti disconfort pentru ceea ce faci mai asteapta putin si incearca altceva. Cere rabdare din partea partenerului tau si ofera si tu rabdare! Descoperiti impreuna cine sunteti ca adulti activi sexual! Iubirea este un foarte bun maestru de ceremonii! Fii romantica si fa-ti un cadru de « petrecere » asa cum vrei, iar cand ai suficient curaj ia initiativa si arata-i sotului tau cat si cum il iubesti! Va fi cea mai mare surpriza pentru el! Petrecere frumoasa si… sa auzim de bine ! Psiholog Luminita Badita Ai nevoie de un sfat specializat la intrebarile care te framanta? Psiholog Luminita Badita are raspunsul la problemele tale. Scrie-i pe adresa luminita.badita@garbo.ro si in scurt timp vei gasi pe Garbo sfatul ei.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri