Prin CULORI aducem spiritul Craciunului acasa. Creeaza o atmosfera de Craciun in locuinta ta folosindu-te de auriu pentru a sugera eleganta, prin albastru pentru un rezultat spectaculos, prin nuante rozalii si violet, prin verde pentru un aer fresh si revitalizant.

Venirea Craciunului atrage dupa sine nu numai impodobirea bradului si goana dupa cadouri, ci si decorarea intregii locuinte, pentru a obtine atmosfera specifica. Decoratiunile de Craciun constituie elementul principal care aduce culoare in locuinta noastra si care o insufleteste in fiecare sezon. Alegerea decoratiunilor potrivite reprezinta o provocare pentru fiecare dintre noi, cu atat mai mult cu cat oferta este atat de mare si de variata. Insa, un alt aspect care ne ridica probleme este alegerea paletei de culori. Desi o perioada lunga de timp s-a observat o precadere pentru accesoriile rosii, exista si alte culori pe care le poti folosi, pentru a sugera sosirea Craciunului.

Auriul simbolizeaza buna-starea si grandoarea si este potrivit daca doresti sa redai o atmosfera eleganta, impunatoare si stralucitoare. Impodobeste bradul cu accesorii aurii sau foloseste o paleta cromatica bazata pe alaturari precum auriu-rosu, auriu-alb sau chiar auriu-argintiu. Accesoriile decorative aurii, pe care le folosesti pentru inveselirea locuintei, le poti utiliza pe parcursul intregului an. Foloseste platouri decorative cu accesorii aurii, farfurii cu imprimeuri aurii, funde si suporturi de farfurii in aceasta culoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Un decor de sarbatoare il poti obtine prin intermediul accesoriilor argintii. La fel ca auriul, este asociat cu eleganta si opulenta si il poti folosi atat la decorarea bradului, cat si a mesei. Este una dintre putinele culori care pot fi folosite intr-o gama larga de combinatii. In incaperi, poti utiliza crengute si conuri vopsite in argintiu, vase decorative, pe care le poti umple cu fructe, crengute si conuri de brad sau chiar globuri.

Albastrul este o culoare mai putin folosita, dar care, alaturat accesoriilor albe sau argintii, duce la obtinerea unui rezultat spectaculos. Aceasta combinatie dramatica ii va conferi locuintei tale un aspect monumental si festiv, prin contrastul creat. In interior, poti apela la diverse figurine, funde albastre, perne decorative sau poti umple un vas din sticla cu globuri albastre si argintii.

Pentru a fi originala, renunta la accesoriile traditionale rosii si opteaza pentru o paleta cromatica ce reuneste nuante rozalii si violet. Locuinta ta va fi animata prin pata de culoare folosita si va capata viata. In acest caz, poti folosi lumanari in aceste nuante, funde, cutii decorative, iar pentru un rezultat deosebit, realizeaza aranjamente din flori uscate roz si conuri de brad.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri