Alegerea zonei in care vor fi amplasate aparatele electrocasnice este o decizie foarte importanta pentru ca poate aduce un confort sporit in bucatarie. Exista patru variante principale de dispunere: liniara, in L, in paralel sau in U. Lungimea zidurilor va determina care este cea mai potrivita alegere pentru bucataria dumneavoastra.

Distributia liniara este pentru incaperi cu plan lung si ingust, care poate avea usi la ambele capete.

In cazul in care bucataria este foarte îngusta, aceasta formula devine singura solutie.

Distributia in forma de U este, fara indoiala, cea mai buna, deoarece foloseste spatiul la maxim si asigura distante de lucru scurte. Daca distribuiti fiecare zona, pe cate o latura, obtineti triunghiul de lucru perfect. Ar trebui sa ramana un spatiu de minimum 120 cm in mijloc, pentru a va asigura ca dulapurile se pot deschide in mod corect si nu se lovesc reciproc.

Aceste sfaturi sunt oferite de specialistii Franke - lider pe piata electroasnicelor incorporabile din Romania.

Franke Romania, parte a diviziei Kitchen Systems Group a corporatiei multinationale Franke Artemis din Elvetia, activeaza pe piata locala din 1998, oferind linii complete de electrocasnice incorporabile, intr-o gama variata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri