Sosirea sezonului cald ne bucură pe toți și totodată ne obligă să facem câteva schimbări în viața noastră. Odată cu creșterea temperaturilor vom schimba nu numai articolele vestimentare din garderobă, dar și lenjeriile de pat. În acest fel, ne asigurăm că vom obține un somn confortabil și odihnitor.

Nu puține sunt persoanele care se întreabă ce lenjerii de pat să folosească în sezonul cald iar pentru ele am decis realizarea acestui material.

Începem prin a spune că în timpul sezonului cald trebuie să folosești lenjerii de pat din materiale ușoare și respirabile. Acestea te vor ajuta să beneficiezi de confortul termic optim în timpul nopții.

Și totuși, din ce material ar trebui realizată o lenjerie de pat pentru sezonul cald? Ei bine, printre cele mai populare opțiuni sunt bumbacul ranforce și poplin. Majoritatea persoanelor aleg să folosească o astfel de lenjerie de pat pe timpul verii, iar asta deoarece aceste materiale prezintă o proprietate excelentă de răcire și de absorbție a umidității.

Lenjerii de pat pentru vară: bumbacul ranforce

Bumacul ranforce este un material fin, dar foarte durabil. Pentru obținerea acestui material minunat se folosesc doar fibre de bumbac de cea mai înaltă calitate.

De ce este bumbacul ranforce o opțiune grozavă atunci când cauți lenjerii pentru vară? Pentru că este un material extrem de respirabil care prezintă o capacitate grozavă de absorbție. Ce ai putea cere mai mult de la o lenjerie de pat pentru vară?

De asemenea, este ușor de întreținut, menținându-și aspectul atrăgător dar și proprietățile excelente pentru o lungă perioadă.

Lenjeriile poplin sunt o alegere sigură în timpul sezonului cald

O altă opțiune pe care trebuie să o urmărești atunci când cauți lenjerii de pat pentru sezonul cald este reprezentată de lenjeriile poplin. La fel precum materialul despre care am vorbit mai sus, lenjeriile poplin sunt realizate din bumbac de calitate, având o textură foarte netedă și ușoară.

Este un material foarte răcoros și confortabil, motiv pentru care este adesea preferat ori de câte ori vine vorba despre lenjerii de pat pentru sezonul cald.

Poate fi spălat la mașină, fiind un material ușor de întreținut.

Bumbacul 100% ar putea fi, de asemenea, o alegere inspirată atunci când cauți lenjerii de pat pentru vară. Lenjeriile de pat din mătase sunt și ele folosite adesea în timpul sezonului cald.

În final, atunci când alegi lenjerii de pat pentru sezonul cald, este important să te asiguri că optezi pentru un material răcoros cu o capacitate de absorbție cât mai bună. În acest fel, sigur vei face o alegere inspirată.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri