Creează o atmosferă de bucurie și sărbătoare în casa ta în aceste zile: Cele mai frumoase coronițe de Paște, pot schimba radical aspectul locuinței tale!

7 Aprilie 2023 publicat în Casa-Gradina 24 share-uri

Coronițele de Paște pe care le putem amplasa pe uși, pe mese sau le putem suspenda în orice colț al casei sau al grădinii noastre reprezintă calea cea mai sigură de a propaga acest spirit de bucurie și sărbătoare în casa noastră și de a-i întâmpina cu jovialitate pe toți cei care îi vor călca pragul în aceste zile.

Floriile și Sărbătoarea Paștelui ne bat la ușă așa că este cel mai potrivit moment pentru a intra în atmosfera acestor frumoase sărbători. Să întâmpinăm primăvara și Sfintele Sărbători pascale cu inima deschisă și primenită, dar și cu locuința pregătită ca pentru o astfel de sărbătoare. Coronițele de Paște pe care le putem amplasa pe uși, pe mese sau le putem suspenda în orice colț al casei sau al grădinii noastre reprezintă calea cea mai sigură de a propaga acest spirit de bucurie și sărbătoare în casa noastră și de a-i întâmpina cu jovialitate pe toți cei care îi vor călca pragul în aceste zile.

Indiferent că optezi pentru o coroniță de Paște decorată cu flori proaspete de primăvară, ghirlande sau crenguțe de salcie, flori sau ierburi uscate, decorațiuni handmade, ouă decorative, elemente vegetale verzi, becuri sau leduri luminoase, pene, spice de grâu, panglici prinse într-o fundă elegantă, cerul este limita atunci când vine vorba de preferințe, creativitate, gusturi și modele. Există variate opțiuni și nenumărate modele de coronițe de Paște care să îți placă și să fie pentru tine o primăvară în miniatură.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Ți-am pregătit astăzi 19 modele de coronițe de Paște din care te poți inspira în alegerea unei coronițe pe gustul tău:

Foto: Julie julie /Shutterstock Foto: alicja neumiler /Shuttterstock Foto: tanitost /Shutterstock Foto: Pixel-Shot /Shutterstock Foto: Hannamariah /Shutterstock Foto: Little Hand Creations /Shutterstock Foto: Corina Daniela Obertas /Shutterstock Foto: Barbara Neveu /Shutterstock Foto: Piotr7J /Shutterstock Foto: Marina Datsenko /Shutterstock Foto: Steve Heap /Shutterstock Foto: S.H.exclusiv /Shutterstock Foto: L.E. Taylor /Shutterstock Foto: Valentina Proskurina /Shutterstock Foto: Golden_Hind /Shutterstock Foto: Pixel-Shot /Shutterstock Foto: Pixel-Shot /Shutterstock Foto: eugenehill /Shutterstock Foto: Viktoriia Pletska2020 /Shutterstock

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri