Draperii chic pentru camere îmbrăcate în tonuri romantice - șapte modele pentru încăperi primitoare!

Draperiile completează camerele, iar acestea trebuie alese în concordanță cu tema întregii încăperi. Pentru cei mai deschiși la propuneri am găsit câteva modele cu aspect romantic ce plac pentru înfățișarea boemă. Vorbim aici despre modele ce se traduc prin gingășie, tandrețe, voioșie, rafinament, care sunt cochete și chic. Fără alte introduceri, găsiți mai jos o selecție de draperii inspirate de natură, de vremuri apuse, de decoruri cu dichis.

Draperie mov-auriu cu look antichizat

O draperie care se potrivește în diverse încăperi, care au atât stil oriental, cât și unul modern sau industrial. Modelul Antique Roma Kraft este unul care te poartă prin vremuri victoriene, descris de o textură catifelată și de eleganță prețioasă. Luxoasă, această draperie este din bumbac și vascoza, având un aspect prețios.

O poți comanda aici

Draperie clasică roz și gri de inspirație rustică

Bine, nu este chiar rustică, am spune că se potrivește mai degrabă în conacele celor înstăriți, așa cum le vedem prin filmele de epocă ce descriu vremuri de odinioară. Într-o combinație rafinată de culori, această draperie este confecționată în Franța, aducând la pachet puțin din atmosfera pariziană a nobililor - somptuoasă și maiestuoasă.  

O poți comanda aici

Draperie cu imprimeu floral

O draperie deosebită care ne-a atras instant atenția a fost cea cu imprimeuri florale. Modelul Flowers Harmony se remarcă printr-un print special care parcă te trimite în mijlocul naturii, toamna, când totul este mai parfumat ca niciodată. Draperia are sistem de prindere cu rejansă și tip canal; este semiopacă, deci nu lasă lumina să pătrundă prea bine.

O poți comanda aici

Draperie roz balerină

O draperie shabby ca de basm, potrivită în decorurile unei animații Disney. Cel puțin așa ne face pe noi să ne simțim, când observăm design-ul în tonuri aprinse și printul cu balerini ce stau atârnați, gata gata să fie încălțați pentru reprezentații în mijlocul unei săli de dans încăpătoare. Iar pe fundal se aude muzică clasică. Aproape că ne imaginăm întregul tablou!

O poți comanda aici

Draperie cu inimioare

Nu se poate să recomandăm draperii cu aspect romantic, fără să fie măcar un model ce să aibă print cu inimioare. Ne place pentru că are un desen simplu în alb-roșu și carouri. Semiopacă și cu sistem de prindere cu inele încorporate, aceasta se potrivește mai mult la dormitoare pentru că asigură intimitate și conferă ceva personal.

O poți comanda aici

Draperie aurie vintage

Spunem vintage pentru că modelul geometric descris pe aceasta are un farmec incredibil, potrivit poveștilor istorice, când familiile nobile se adunau în mijlocul unei camere încăpătoare și friguroase. Cu impact vizual puternic, aceasta are imprimeul evidențiat în culori mai vibrante. Cu siguranță un model inedit.

O poți comanda aici

Draperie cu model fluturi

Dacă ești în căutarea unei draperii shabby de inspirație romantică, credem că una cu model fluturi se încadrează perfect în această descriere. Pe un fundal deschis alb ivory se văd liber fluturi în diverse dimensiuni, cu colorit fantastic. Iar asta asigură o notă magică încăperii unde draperia va fi atârnată la geam.

O poți comanda aici

Foto fr si main: By Gaf_Lila /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri