Lămpi de birou originale care să-ți completeze camera în note moderne și care să te inspire la făcut teme și proiecte!

Lămpile de birou se găsesc în diverse stiluri, cât mai inedite, ca să te ajute să-ți personalizezi camera așa cum îți place. Am ales pentru tine câteva dintre cele mai aparte corpuri de iluminat pentru zona de lucru. Sunt pe cât de ofertante ca aspect, pe atât de versatile ca integrare în diverse locuințe. Pot reprezenta un cadou formal pentru cineva care abia s-a mutat într-o casă sau pentru a aduce un touch fain unui birou.

Lampă de birou model tribal

Confecționată din lemn de mango, această lampă pare a fi desprinsă din filmele care trimit imaginația prin ținuturi africane și care ascund povești cu tradiții dintr-un folclor ascuns. Funcționează cu un bec de tip E27 și are întrerupător pe cablu. Se potrivește într-o cameră decorată cu lemn masiv și nu numai. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile

O poți vedea aici

Lampă de birou model industrial

Are lungime de cablu de un metru și douăzeci, este prevăzută cu întrerupător, aspect retro și este metalică. Nu cântărește mult, deci este sigură și pentru copii. Materialul este unul dintr-un amestec din alamă de calitate și cupru, placat în stil Sheffield cu argint - o modalitate specifică secolului XVIII, lucru care îi conferă un aspect antichizat.

O poți vedea aici

Lampă de birou formă glob

O lampă de birou într-o formă interesantă, ca un glob de cristal. Și nu, nu seamănă cu ceva de la o vrăjitoare care ghicește în stele, ci mai degrabă a ceva care place pentru simplitate. Într-o combinație interesantă între metal și lemn, aceasta are dimensiuni reduse și emană lumină economică.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

O poți vedea aici

Lampă de birou formă bec

O lampă de birou care funcționează doar prin atingere - ar putea fi ceva fun pentru copii și ceva practic pentru adulți. Are trei niveluri de intensitate a luminii, setate prin trei atingeri. Din sticlă și oțel, aceasta are forma unui bec clasic și se integrează în fiecare încăpere.

O poți vedea aici

Lampă de birou cu extensie

O altă lampă de birou inedită, care ne-a atras atenția, a fost cea cu extensie și cu sistem pantograf. Funcționează cu două becuri, are flux puternic de lumină și înălțimea este ajustabilă. Este din metal, are o culoare strălucitoare, este modernă și poate reprezenta un cadou cool pentru o zonă de lucru.

O poți comanda aici

Lampă cu lumină de veghe

Această lampă este concepută pentru a asigura o experiență perfectă, astfel că sursa de lumină se poate poziționa în mai multe unghiuri. Cu un design futurist, dispune de mai multe culori pentru a obține o atmosferă potrivită cu restul încăperii. Are și opțiunea de setare a luminii, printr-o simplă atingere, pentru a-ți proteja ochii. În plus, este și eco friendly grație tehnologiei LED care scade consumul de curent.

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Ghid pentru alegerea mobilierului interior

O poți comanda aici

Lampă de birou 3D

Cu 7 culori disponibile și formă de bicicletă, această lampă de birou are alimentare la USB și lumina ambientală pentru camera copiilor. Stilizată, acesta are vizualizare 3D (efect de iluzie), este multicoloră (se schimbă automat culoarea la atingere prin Touch Switch). Nu se încălzește, este sigură de folosit, confecționată din acryl, durata de funcționare este de până la 10.000 de ore.

O poți comanda aici
 

Foto fr si main: By New Anawach /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri