O incapere curata va poate influenta foarte mult starea psihologica, contribuind la linistea dumneavoastra interioara. Si in arta Feng Shui se pune foarte mult accent pe acest aspect. Conform principiilor acestuia, caminul trebuie sa fie mereu curat si aerisit, intrucat aglomerarea obiectelor, praful si dezordinea reduc fluxul energiei Chi.

In momentul unei curatenii generale, multe persoane au tendinta de a neglija peretii. Chiar daca sunt suprafete verticale, ce delimiteaza un spatiu, si acestia se murdaresc, iar curatarea lor poate constitui uneori o adevarata provocare. Praful se depunde in cantitati foarte mari pe suprafata peretilor, de cele mai multe ori, insesizabile ochilor nostri. Daca nu este indepartat, finisajul de degradeaza, ducand la aparitia diferitelor bacterii.

Fiecare dintre dumneavoastra isi doreste un camin cat mai modern, care sa se afle in consonanta estetica cu tendintele actuale. O amenajare reusita va aduce valoare oricarei locuinte si ii va conferi, cu siguranta, un aspect aparte. Insa, mai presus de stilul abordat, accesoriile decorative, texturile si micile detalii care ii imprima acesteia o nota personala, locuinta va trebui sa emane prospetime si sa fie curata. O incapere curata va poate influenta foarte mult starea psihologica, contribuind la linistea dumneavoastra interioara. Si in arta Feng Shui se pune foarte mult accent pe acest aspect. Conform principiilor acestuia, caminul trebuie sa fie mereu curat si aerisit, intrucat aglomerarea obiectelor, praful si dezordinea reduc fluxul energiei Chi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Asprele legi ale Educației. Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la ore şi să fumeze la şcoală Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile

In momentul unei curatenii generale, multe persoane au tendinta de a neglija peretii. Chiar daca sunt suprafete verticale, ce delimiteaza un spatiu, si acestia se murdaresc, iar curatarea lor poate constitui uneori o adevarata provocare. Praful se depune in cantitati foarte mari pe suprafata peretilor, de cele mai multe ori, insesizabile ochilor nostri. Daca nu este indepartat, finisajul de degradeaza, ducand la aparitia diferitelor bacterii.

Pentru a elimina praful si panzele de paianjeni, va puteti folosi de aspirator si de accesoriile cu care este dotat, adaptate fiecarei zone, insa va trebui sa aveti in vedere ca acestea sa fie curate. O alternativa privitoare la aspirator este peria, putand folosi in colturile inaccesibile o pensula cu par lung.

Inainte de a va apuca de curatarea peretilor, este indicat sa acoperiti podeaua cu o folie, ziare sau un material textil, de care nu mai aveti nevoie. In cazul in care peretii sunt acoperiti cu vopsea lavabila, aveti nevoie de apa calduta, in care veti introduce putin detergent de vase ori bicarbonat. De asemenea, puteti folosi si otet, insa mirosul acestuia poate persista, fiind deranjant.

Cu ajutorul unei lavete inmuiata in solutia obtinuta si pe care o stoarceti de surplus, spalati peretii cu miscari circulare, incepand din partea superioara si continuand spre pardoseala. De retinut este faptul ca laveta trebuie sa fie intr-o culoare cat mai apropiata de cea a peretilor si, dupa fiecare frecare, inainte sa o inmuiati din nou in solutie, trebuie sa o clatiti intr-un vas cu apa curata. Petele de grasime pot fi inlaturate cu aceeasi metoda, urmand ca, dupa ce pata dispare, sa stergeti urmele de apa cu o carpa uscata.
Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri