Planuri de reamenajare sau redecorare? Nu uita de ultimele retușuri și alege decorațiunile potrivite pentru o cameră așa cum îți place ție.

Decorațiunile interioare rămân mereu pe ultima listă de achiziții pentru că, înainte de asta, ne facem un plan privind stilul adoptat. Până atunci ne orientăm la culoarea pereților, la perdele și draperii, mobilier și covoare. Iar cumva ornamentele de casă trebuie să fie în armonie cu tot ce am ales. Dacă ai nevoie de câteva sugestii în acest sens, ți-am găsit câteva lucrușoare tare utile.

Accesorii simpatice pentru o atmosferă chic în dormitor

Oglinda Rise and Shine de perete

Îți poți transforma camera de dormit într-o zonă de relaxare, care invită la odihnă cu o oglindă cu aspect antichizat. Aceasta imită niște ferestre de la o casă prăfuită - ușile pot fi închise dacă dorești. Place pentru finisajul ușor învechit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

O poți comanda aici

Cutii depozitare cu imprimeu simpatic

Dacă te-ai săturat să îți vezi lucrurile împrăștiate prin cameră, să știi că există o variantă. Dintr-un material ușor de îngrijit, alege coșuri de depozitare care te pot salva din haos și te ajută să fii mai organizată cu cele din dormitor. Plus că vor fi lipsite de praful care se așează pe ele.

Le poți vedea aici

Sticker decorativ pentru perete

Sunt multiple modele de stickere pe care le poți lipi pe perete, ca să dai o altă înfățișare celor care nu au niciun model.  Noi ne-am oprit asupra unora de sezon, cu flori, mai exact cu magnolii. Pus cât mai la vedere, îți va da o stare bună de energie, ca să te încarce pentru următoarea zi de provocări.

Îl poți comanda aici

Lumânare parfumată cu aromă de trandafir

Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile

Și cu ylang ylang, pentru niște miresme relaxante împrăștiate în dormitorul tău. Dacă te-ai săturat de produsele din comerț, o lumânare parfumată pentru masaj este ideală pentru a-ți păstra corpul și mintea în armonie perfectă. Arde 50 de ore, iar uleiurile esențiale te vor face să te simți revitalizată.

O poți comanda aici

Panou decorativ despărțitor

Un obiect decorativ ceva mai pretențios pentru dormitor este un panou despărțitor. Conferă cu siguranță un look fain în cameră, este ușor retro. Poate ascunde o zonă de depozitare, poate fi folosit ca fundal sau doar ca unealtă decorativă. Este în stil contemporan, maron, din lemn.

Îl poți comanda aici

Ornamente si decoratiuni interioare pentru un living primitor

Față de pernă decorativă

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Poți alege dintre felurite fețe de pernă decorative, dar noi ne-am oprit asupra uneia cu levănțică. Dacă îți place lavanda, s-ar putea să vrei să aduci o astfel de notă în sufrageria ta pentru a-ți întâmpina musafirii cu ceva extrem de atrăgător. Un pachet floral nu înmiresmat, dar în miraj de finețe.

O poți comanda aici

Ceas decorativ de sufragerie

Și aici sunt opțiuni diverse, dar credem că un ceas care s-ar vedea frumos în living, cât mai la vedere, ar fi unul cu un mesaj de bun-venit. Mai exact, unul pe care scrie “Home” și care îți amintește că ai ajuns acasă, în cuibul tău de relaxare.

Îl poți comanda aici

Corp de iluminat de podea

Un lampadar care va împrăștia o ambianță difuză ce te lasă să te lași în voia liniștii și să te simți extrem de lejer și liber. O piesă decorativă ce îți dă energie, într-o formă geometrică interesantă, ca o formă de artă - jocul de lumini lasă un sentiment de calm, o stare ca la spa.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici” Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

Îl poți comanda aici

Tablou de sufragerie - Curiosity

Cui nu-i plac pisicile? Este o întrebare retorică, pentru că nu se poate să nu îți placă pisicile, mai ales când sunt surprinse cu moacele alea caraghioase ce îți pun zâmbet pe față. Poți alege un astfel de tablou, cu un chip de felină, ca să fii întâmpinat încă de la intrare cu un tablou cool.

Îl poți comanda aici

Decorațiune de perete din lemn

Dacă îți plac lucrurile naturale, dacă îți place să petreci timp în libertatea sălbăticiei, o creație ornamentale din lemn s-ar putea să îți fie pe plac. Trivial dar primitor, atipic și extraordinar, acest obiect îți va face sufrageria deosebită. Este confecționat din tec, un copac tropical.

Îl poți comanda aici

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Foto homepage: Photographee.eu /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri