Odata cu luna decembrie, casa fiecaruia dintre noi arata ca-n basme. Sau, cel putin, asa ar trebui: sa avem parte de un decor feeric, deosebit de atractiv.

Comunicat de presa

Primul lucru de care ar trebui sa te ocupi sunt decoratiunile: tablouri pline de stil, obiecte functionale precum ceasuri de perete, borcane pentru lumanari parfumate, pernute pufoase cu imprimeuri de sarbatoare. Mai poti adauga si decoratiuni ca oglinda cu rama, vase de ceramica sau de sticla, cateva sfesnice pe o masuta si scaune cu forme neobisnuite, de inimioara.



Inspira-te din mobilierul vintage sau cel exclusiv din lemn, sculptat in diverse forme si in culori cat mai naturale, care sa iti dea acea stare de bine si de confort, atat interior, cat si exterior.

Pentru decorarea sufrageriei sau a dormitorului nu avem decat un singur sfat: foloseste-ti imaginatia si dintr-odata, totul va deveni magic! Ceea ce conteaza este sa te inarmezi cu rabdare si sa pornesti in cautarea figurinelor care sa redea ocazia speciala si ornamentelor care sa se potriveasca acestei perioade din an. Pentru adeptii stilului elegant-somptuos, Galeriile Noblesse propun si amenajari originale in care rusticul este inlocuit cu luxul, iar rosul festiv isi face transformarea intr-o cromatica bogata a nuantelor de auriu, crem, argintiu, combinate cu elemente influentate de spiritul epocilor trecute, dar pline de eleganta. Vei obtine un interior la care nu vei vrea sa renunti prea usor, indiferent de tendintele care vor aparea odata cu noul an, 2014.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează „DREAMS COME TRUE”, un concept de show unic în România 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Lasa atmosfera regala sa-si impuna dominatia asupra simturilor tactile prin materialele fine precum matasea, satinul sau catifeaua dar si simbolurile eterne ale luxului: blanurile si margelele. Textura bogata a covoarelor de blana aduc oricarei incaperi confort, caldura si splendoare, fiind in acelasi timp o adevarata delectare pentru atingere. Mai mult decat atat, Galeriile Noblesse ofera si elemente neasteptate ce completeaza cu originalitate un decor cu adevarat unic si plin de stil: pereti cu tapet impunator, glitter si pene diafane.

Recomandarile Galeriile Noblesse pot fi formula de bunvenit pe care sa o transmita interiorul astfel decorat. Rudele sau prietenii se vor simti ca acasa si nu vor mai conteni cu timpul petrecut impreuna cu voi pana la ceasuri tarzii in noapte.

Atmosfera sarbatorilor are o magie proprie, care se simte in primul rand in micile traditii cu miros de scortisoara si sunet de colinde. Pastrand acelasi farmec feeric prin detaliile atente si materialele pretioase din care sunt create, obiectele de amenajare ale Galeriilor Noblesse te vor transporta cu siguranta intr-un taram de poveste al sarbatorilor de iarna in care singura grija este cand vei desface cadourile de sub brad.

Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Se spune ca sarbatorile petrecute alaturi de cei dragi intr-un ambient unic si plin de veselie, cu prajituri aromate si clipe memorabile isi lasa amprenta magica si in noul an! Acestea sunt momentele care conteaza cel mai mult, iar Galeriile Noblesse va ureaza sa va bucurati din plin de ele!

Descopera mai multe idei pentru decorul de Craciun in Galeria Foto de mai jos.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri