Sfarsitul de an reprezinta un prilej bun pentru a face curatenie in suflet si in casa si pentru a scapa de tot ceea ce este inutil. Pentru foarte multe persoane, obiectele personale au o insemnatate aparte si, de cele mai multe ori, despartirea de ele este foarte grea. Daca anumite obiecte nu ti se mai par utile, refoloseste-le si confera-le o functie noua.

Sfarsitul de an reprezinta un prilej bun pentru a face curatenie in suflet si in casa si pentru a scapa de tot ceea ce este inutil. Se mai spune ca inceputul de an trebuie sa ne gaseasca reinnoiti... Pentru foarte multe persoane, obiectele personale au o insemnatate aparte si, de cele mai multe ori, despartirea de ele este foarte grea. Daca anumite obiecte nu ti se mai par utile, refoloseste-le si confera-le o functie noua. Vopseste piesele de mobilier vechi in culori vesele si incadreaza-le in decoruri contemporane.

Ceainice



Ceainicele au avut intotdeauna un farmec aparte, indiferent de faptul ca sunt metalice sau sunt realizate din ceramica. In cazul in care nu le mai folosesti pentru a bea ceaiul, reintrebuinteaza-le. Le poti utiliza pentru a amplasa florile sau ca suporturi pentru creioane. In bucatarie, le poti folosi ca sa depozitezi pastele sau plicurile de condimente.

Cutii de depozitare

Cutiile au devenit un item foarte cautat si util, fiind perfecte pentru a depozita diferite obiecte. De multe ori, insa, acestea nu sunt accesibile pentru toata lumea. Recicleaza cutiile vechi de pantofi sau de la diferite alte articole si confera-le un aspect nou, imbracandu-le cu o hartie pentru impachetat cadouri sau un material textil, cu un imprimeu deosebit. Daca esti adepta lucrurilor vintage, atunci poti imbraca cutiile in ziare vechi.

Corpuri de iluminat

Corpurile de iluminat sunt accesorii indispensabile. Acestea, alaturi de alte accesorii decorative, pot schimba aspectul unei incaperi, fara a cheltui multi bani. O metoda de a le reutiliza pe cele vechi este sa creezi chiar tu abajurul. Imbraca abajurul vechi cu un material textil, cu un imprimeu care iese in evidenta si care pune in valoare intreaga amenajare. Daca ai un candelabru, atunci prinde de acesta, cu ajutorul unor carlige pentru rufe, fotografiile preferate.

Rame

In cazul in care ai in locuinta tablouri care nu iti mai plac, atunci le poti folosi ramele, pentru a obtine niste rezultate chic si inedite. Bate niste cuie in marginile acesteia si agata de acestea sfori, de care sa prinzi, cu niste clesti pentru rufe, din lemn, fotografiile preferate. In cazul in care ai un dulap simplu, pe care doresti sa il transformi, lipeste de usa acestuia o rama, pe care o poti vopsi in aceeasi culoare cu cea a dulapului sau intr-una contrastanta.

Ghivece metalice

Ghivecele metalice nu pot fi folosite numai pentru depozitarea plantelor. Dupa ce le-ai curatat bine, vopseste-le cu un spray alb si transforma-le in abajururi. Cu ajutorul unei bormasini, poti crea si diferite modele, pentru a realiza un joc de umbre si lumini.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Curățenia de Paște în pădurea Lucianca - o inițiativă Sarantis România împreună cu Let’s Do It România Asprele legi ale Educației. Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la ore şi să fumeze la şcoală Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Foto 1: Susie Watson Designs
Foto 2: Shoreditch Lighting Ltd


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri