Nu mai stii ce inseamna sa lucrezi 8 ore pe zi, subiectele de discutie care nu aduc aminte de domeniul tau de lucru ti se par plictisitoare si sfarsitul de saptamana a devenit deja monoton, pentru ca nu poti sa te asezi in fata calclulatorului de la birou.
Nu vei fi eficienta daca nu dormi suficient, daca iti prea multe responsabilitati, daca declari ca te descurci desi stii ca agenda ta este deja ultra plina. La un moment dat vei claca si pe parcurs vei face mici greseli, datorate problemelor fizice (cum ar fi lipsa somnului) sau insatisfactiei personale.

Daca esti workaholica, afla care este motivul real al comportamentului tau. Daca esti perfectionista, invata sa delegi, invata sa ai incredere ca altii pot face aproape sau la fel de bine un lucru ca si tine.

Dupa cum se observa, nu am vorbit despre persoanele fortate de imprejurari sa munceasca mai mult decat este omeneste posibil, ci despre persoane care au facut alegerea ca viata profesionala sa fie singura viata pe care o au. Nu mi-am propus sa ofer sfaturi, ci doar sa atrag atentia asupra fenomenului, poate-poate dependentele de munca vor invata sa isi treaca in agenda si evenimente mici, gratuite care nu au legatura cu job-ul, cum ar fi o sueta cu fetele, o mini vacanta cu familia sau o plimbare in parc.

Alexandra
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri